Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Är du redo för en lika delar fartfylld som omväxlande roll som CE-Chaufför? En roll där du får möjlighet att kombinera din passion med att jobba självständigt ute på vägarna och samtidigt arbeta efter fasta scheman där du kan planera din fritid med familj, vänner och intressen? Fortsätt läs!

Som Chaufför på Dagab säkerställer du att våra butiker får sina dagligvaror levererade i tid och att c:a 2,5 miljoner människor får tillgång till bra mat och schyssta priser. Transporterna sker huvudsakligen i Västsverige, från Svinesund i norr till Malmö i söder och Skaraborg i öster. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår mycket mer än själva transporten av gods ut till kund då du även arbeta med lastning och lossning av varor och tomgods, service mot våra kunder i butikerna, fordonsvård och fordonskontroller samt löpande kommunikation med arbetsledning och transportkontor.

Vem är du?
För dig är tidspassning (att leveranserna kommer ut i tid till kund), kvalitet (att gods och fordon hanteras på ett säkert sätt) och miljö (att köra på ett ekonomiskt och miljömässigt sätt) självklara anledningar till att du känner en yrkesstolthet som Chaufför. Som Dagabs ambassadör och ansikte ut mot kund är du alltid lyhörd, hjälpsam och villig att snabbt kunna ställa om och anpassa dig efter butikernas krav och behov. Du har lärt dig hur viktigt det är att alltid lära sig nytt och vara ödmjuk inför andras kunskap, och du vet att en självständig roll med mycket frihet också ställer höga krav på eget ansvar där du alltid sätter säkerheten och leveransen först.

Erfarenhet och kunskaper
 • CE-behörighet på körkort
 • YKB
 • Flytande i svenska eller engelska
 • Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete i liknande miljö
 • Meriterande om du har truckkort
 • Positivt om du har bevis för bakgavellyft (om inte så utbildar vi dig)
 • Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att hantera farligt gods
Det här erbjuder vi
Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen. Som Chaufför på Dagab arbetar du som utgångspunkt utifrån fasta scheman där du startar och slutar din dag från Exportgatan i Hisings Backa vilket möjliggör en god balans mellan jobb och privatliv. Lastbilsflottan är välutvecklad och eltruckar är ett av många verktyg du får tillgång till för en god arbetsmiljö och rätt ergonomiska förutsättningar. För rätt person finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom organisationen.

Vi har riktigt bra förmåner och erbjuder bland annat:
 • Rabatt hos våra kedjor och butiker
 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
 • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
 • Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt
 • Matersättning när du är ute och kör
Omfattning: Tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på 6 månader.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande arbetstider. Helgjobb sker varannan helg. Arbetstider på dagen är 04:05-16:50, 05:05-13:50 och 05:05-15:50. Arbetstider på kvällen är 13:30-22:15, 13:30-00:15 och 15:30-00:15.
Lön: Konkurrenskraftig fast lön Fast lön enligt kollektivavtal, chaufförstillägg och OB-tillägg.
Plats: Exportgatan, Hisings Backa

Vår strävan är att fortsätta vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.
Vi jobbar med att förhindra skadligt bruk vilket innebär att vi bland annat tillämpar drogtester i samband med rekrytering.

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Sinh Ma, sinh.ma@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-04-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 49 miljarder kronor (2021) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Dagab är en del av Axfood, vårt gemensamma uppdrag hittar du om du klickar här.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare