Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Bodmontör / Servicetekniker till Landvetter

Ansök nu
Om tjänsten

Vi söker nu en Bodmontör med passion för kvalité och service till vår Byggetableringscentra i Landvetter. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som Bodmontör kommer du att arbeta med montage, demontage och service av bodar. Arbetet sker i huvudsak på plats ute hos våra kunder, men vissa arbetsmoment görs på vår depå i Landvetter. Ditt geografiska arbetsområde kommer i första hand att vara Stor Göteborg. Om du trivs med ett varierande och självständigt arbete kan detta vara jobbet för dig.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Som person är du serviceinriktad, noggrann, självgående och ansvarsfull. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder.

* Vi ser gärna att du har genomgått gymnasieutbildning eller

motsvarande med inriktning bygg, el eller anläggning
  • God datorvana och B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Tekniskt intresse
Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Kunskaper inom VVS**
Ansökan**

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Axell, hans.axell@cramo.com

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson
Hans Axell
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare