Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Arbetande förman till Göteborg

Om tjänsten

I din roll som arbetande förman på vår depå i Göteborg, Backaplan ska du assistera verkstadschef samt leda och fördela arbetet på verkstad/logistikavdelningen. I rollen ingår även att administrera kundskador och serviceordrar samt kontering av fakturor. Du är behjälplig i logistiken med alla förekommande arbetsuppgifter. Dagligen kontrollerar och bedömer du inkommande maskiners reparationsstatus, samt supporterar vid maskinförfrågningar från organisationen.

Din uppgift är att effektivisera vår returhantering och säkertställa produkternas underhåll och kvalitet enligt uppsatta riktlinjer, förordningar och föreskrifter. Du blir också delaktig i utvecklingen av hela vår verksamhet på depån. Som arbetande förman leder du och fördelar det dagliga arbetet på returmottagningen och verkar för ett gott samarbete mellan innesälj och retur.

Du kommer att vara placerat på vår depå i Göteborg men även arbeta tätt med våra depåer i distriktet samt även ha kontakt med kunder i området.

Om dig
  • Du har en avslutad gymnasial utbildning
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i dialog med kunder
  • God datorvana
  • Du har B-körkort och truckkort
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen och har ledarerfarenhet
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo. Du är en naturlig ledare som trivs att komma med utveckligs- och förbättringsförslag. Gillar ordning och reda. Har enkelt för att samarbete med såväl kunder som chefer och anställda.

Ansökan:

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomna alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jamal El Moussaoui på 073-06 95 736

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson
Jamal El Moussaoui
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare