Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare
Göteborg

Nytt steg i karriären? För Coremas räkning söker vi nu dig som vill arbeta med försäljning, är social och strukturerad. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I tjänsten som säljare kommer du att arbeta med försäljning av Coremas tjänster och produkter mot industribranschen. Där ansvarar du för hela säljprocessen från start till mål. Du kommer att arbeta med att bygga långsiktiga kundrelationer genom god service, kommunikation och att vara lyhörd för kundens behov.

Du kommer in i ett erfaret bolag och team, där resurser finns för att du ska kunna arbeta på bästa möjliga sätt som passar just dig. Vidare arbetar du med frihet under ansvar, då du planerar dina dagar där du till stor del är ute hos kund för att få en god inblick i deras verksamheter och hur ni kan samarbeta.

Vad har Andreas Fhager, Managing Director att säga om hur det är att jobba på Corema? 

"En för alla, alla för en, på Corema är det låga trösklar i en säljorienterad organisation."

Läs mer om vad Andreas och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/corema

Din profil
Vi söker dig som är serviceminded, initiativtagande och alltid på tårna. Du har erfarenhet och/eller en fallenhet för försäljning. Du trivs med och drivs av att arbeta mot uppsatta mål och budget. Vidare räds du inte för att för att skapa nya kontakter både internt och externt. Rollen innebär självständig försäljning, därav är det av vikt att du är självgående samtidigt som du också är en lagspelare.

  • Erfarenhet av försäljning är meriterande
  • Erfarenhet inom svets är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-7045195. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Corema grundades 1989 och är idag en helhetsleverantör av svets & industriprodukter. Corema erbjuder flexibla lösningar, utbildningar samt egen serviceverkstad. Kvalitet i alla led med kompetenta medarbetare som förstår värdet av snabba och säkra leveranser.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare