Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Driftledare till Coors lokalvård i Göteborg

Ansök nu
Coor växer i Göteborg och nu ska vi rekrytera ett helt arbetslag med lokalvårdare, driftledare och driftchef för ett nytt uppdrag efter sommaren. Är du en person med högt engagemang och ett starkt eget driv? Då är det här en spännande roll för dig!

Om rollen

Hos oss på Coor är driftledaren vår nyckelperson i kontakten mellan kund och lokalvårdare och är en viktig del av att leverera riktigt bra lokalvård hos våra kunder. Du är en del av att starta upp vår verksamhet med trappstädning för en av våra offentliga kunder i Göteborg.

Som driftledare samarbetar du nära driftschef och tillsammans leder den dagliga verksamheten samt stöttar de medarbetare som du själv aktivt arbetar tillsammans med. Du jobbar självständigt och flexibelt samt är med och styr hur din vardag ser ut.

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:
 • Samordna den dagliga bemanningen
 • Hålla en god kommunikation med kund och medarbetare
 • Utveckla och ge förslag för förbättring
 • Tydligt se kundens behov och identifiera merförsäljning
 • Ha kontakt med leverantörer och göra materialbeställningar
 • Kvalitetsuppföljning av leveransen tillsammans med kunden
 • Introducera och lära upp nya medarbetare och vikarier
Det är en tjänst på 100% med placering i Göteborg. Du anställs som lokalvårdare och får ett tillägg som driftledare.

Vårt uppdrag hos kund startar den 1 januari 2024 men vi rekryterar löpande för tillsättning innan startdatum. Om tillträde sker innan start har vi en introduktion på annan site i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
 • Gymnasial utbildning
 • Genomgått SRY, PRYL eller annan likvärdig lokalvårdsutbildning
 • Minst några års erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare eller annat motsvarande serviceyrke
 • Du har B-körkort för att effektivt kunna ta dig mellan olika platser
 • Du talar och skriver svenska obehindrat
Meriterande:
 • Erfarenhet av trappstäd
 • Erfarenhet av att arbetsleda personal
Din personlighet

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både våra kunders personal och dina kollegor vilket innebär att det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och att du tycker om att arbeta tillsammans med andra. Som person är du positiv och framåtsträvande med en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi gärna att du har en god anpassningsförmåga med ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare ser vi att du är lyhörd, självgående och noggrann samt att du har ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som driftledare får du en viktig och varierande roll och vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Niklas Klangegård på mejl niklas.klangegard@coor.com.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.
Mer info
Kontaktperson
Wadman
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare