Leverans- & Butiksansvarig - SOMMARPERSONAL GÖTEBORG

Leverans- & Butiksansvarig - SOMMARPERSONAL GÖTEBORG

Vill du arbeta tillsammans med engagerade medarbetare som har roligt på jobbet? I ett företag med stark tillväxt där det finns chans till utveckling? Sök nu, vi söker dig!!!

Arbetsbeskrivning

Som butiks & leveransansvarig kommer du att vara ute hos dina kunder större delen av arbetsdagen. Du ansvarar över ditt eget distrikt företagskunder där vi har våra butiker utplacerade på arbetsplatserna. I dina arbetsuppgifter ingår det att leverera mat & dryck till Convini's "butiker" som är placerade på kundföretagen samt ha en löpande dialog med kontaktpersonerna/ konsumenterna. Du anpassar utbudet i butikerna utifrån Convini's sortimentsstrategi samt med hjälp av tät dialog med kunden. Tjänsten är operativ och du lägger stor del av dagen ute hos våra kunder.

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en samarbetsorienterad och lyhörd person med känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann och ansvarfull. Utöver detta är du kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär en hel del kundkontakter. Slutligen ser vi att du är resultatinriktad, strukturerad och affärsmässig.

Du har gymnasial utbildning, B-körkort samt god datavana. Det är viktigt att du inte är rädd för att "hugga i" eftersom arbetet kräver vissa fysiska moment. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och kundvård, gärna inom dagligvaruhandeln. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi

På Convini arbetar vi aktivt med våra värderingar (Kundfokus, Kvalitét, Mod & FRASIG) och Du kommer att bli en del av ett energiskt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande operativ tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett kraftigt expanderande företag som har en spännande resa framför sig.

Lön & anställningsvillkor

Timlön enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är vardagar 07:00-16:00 eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Edwall
Email Mejla Fredrik Edwall
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini är en helhetsleverantör för energi på arbetsplatser. Vi erbjuder både flexibla måltidslösningar och skräddarsydda cafélösningar - gott, enkelt och bekvämt. Vi servar kunder i ca 15 städer från våra kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi växer hela tiden.

Vi installerar och tar sedan fullt ansvar för att sköta om utrustningen. I specialbyggda bilar besöker vi er så ofta som det behövs och fyller på ur vårt breda sortiment som ständigt uppdateras med välkända varumärken och spännande nyheter.

Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och fungera bättre. Med oss på jobbet har personalen bekväm tillgång till mat och kaffe. Dygnet runt finns vi där med mättande luncher och nyttiga mellanmål i lunchrummet. För att inte tala om gott, uppiggande kaffe till fikapauser och möten.