Hoppa till innehåll
Comcube AB logotyp

BUTIKSCHEF MED KÄNSLA FÖR VÄLBEFINNANDE

Ansök nu
Sök & Finn är butiken som vill få dig i balans och komma ikapp livet. Hos oss möts du av väldoftande rökelser och eteriska oljor. Från taket hänger drömfångare och i våra hyllor trängs litteratur med unika smycken av ädla stenar och vackra kristaller från fjärran länder. Här råder ett behagligt lugn, som stilla låter dig få upptäcka spännande böcker eller hur du på olika vis kan finna vägar till harmoni i tillvaron.

Sök & Finn är för väldigt många det självklara valet. Är detta något som lockar dig? Känner du igen dig?
Ta då chansen och ansök om tjänsten som butikschef i Göteborg (Korsgatan) – Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som butikschef har du det yttersta ansvaret för all aktivitet i och omkring butiken. Du arbetar med alla förekommande uppgifter i butiken vilket framför allt utgörs av:
  • Ekonomiska ansvaret för butiken: budgetering och uppföljning, rapporteringar och samarbete med revisorer m.fl.
  • Att leda och utbilda butikspersonalen: coacha, följa upp rutiner och policys, schemaläggningar och anställningar.
  • Sortiment och lager: lagerhållning med inventering, inköp och inleveranser, kontakt och samarbete med leverantörer.
  • Marknadsföring: sociala medier, influencers, kampanjer, butiksevents.
  • Butikssäkerhet: fungerande säkerhetssystem, utbilda och informera personalen i säkerhetsrutiner.
  • Butiksförsäljning: försäljning och kundbemötande, skyltning.
Initialt kommer du genomgå en internutbildning i vår Malmöbutik. Det kan röra sig om ca 3 veckor i Malmö.

Förutom butikskollegorna i Göteborg, Malmö och Stockholm kommer du också ha ett nära samarbete med vår sverigechef som du också rapporterar till. Då tjänsten är heltidsbaserad ser vi att du har en privat situation som möjliggör arbete vissa lördagar och helgdagar. Körkort är ett önskemål men inget krav.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och arbetat inom handels. Butiksförsäljning av konsumentprodukter är ett krav och erfarenhet av produkter som kräver viss specialistkompetens är meriterande med specifik inriktning inom alternativ hälsa, livsstil och personlig utveckling. Erfarenhet som butikschef B2C och/eller egen verksamhet (t.ex. café, salong, träningsanläggning) där du varit ytterst ansvarig för lokal och försäljning ses som meriterande.

Kunskap och nätverk inom butiksnäringen i Göteborg är viktigt för oss. Eventuellt har du en eftergymnasial utbildning inom sälj, retail och/eller marknadsföring. Vidare har du goda IT-kunskaper (MS Office, kassasystem, ekonomisystem, Teams och sociala medier) och hanterar såväl svenska som engelska utan hinder i både tal och skrift.

Som person är du en människokännare av rang med ett stort intresse för hur vi når välbefinnande, harmoni och balans i livet. Du har lätt för att sätta dig in i människors olika behov och ser en tjusning i att vägleda och hjälpa våra kunder.

Andra utmärkande egenskaper är struktur, engagemang, entusiasm, social förmåga, prestigelöshet, handlingskraft och resultatfokus. För att kunna trivas och göra ett bra jobb tror vi det är viktigt att du också har en entreprenöriell ådra.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval. Vänligen inkludera, i din ansökan, CV och ett motivationsbrev som svarar på:

  • Varför vill du arbeta som butikschef på Sök & Finn i Göteborg?
  • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som butikschef i Göteborg?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta
Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag.

Du ansöker om tjänsten genom att följa länken.
Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via länk.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sök & Finn är en mötesplats och inspirationskälla för dig som söker harmoni och balans i livet. Med olika produkter, aktiviteter och litteratur inom livsstil, hälsa och kost vill vi inspirera dig till att finna en väg till ökat välbefinnande. Vi är övertygade om att vägen till inre harmoni och välbefinnande ser olika ut för de flesta av oss. Detta vill vi bejaka och återspegla i vår verksamhet som vi hoppas ska innehålla något för alla. I dagsläget har vi en butik i Malmö, som startade för mer än 30 år sedan, och en butik i Göteborg som startades 2022. Med åren har vi hunnit inse att intresset för det vi erbjuder alltid är aktuellt.
Kanske är det mer aktuellt nu än någonsin, då så många upplever vardagen alltmer krävande – med höga ideal och en ständig nåbarhet.
Välkommen och läs mer om oss på www.sokofinn.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare