Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Frontend-utvecklare hos Combitech i Göteborg

Ansök nu
Bygg framtidens digitala lösningar med fokus på moln och automatisering som Frontend-utvecklare hos Combitech i Göteborg!

Combitech grundades för 40 år sedan av försvars- och säkerhetskoncernen Saab och är idag det ledande teknikföretag som levererar högkvalitativa tekniska lösningar! Ta ett större ansvar som frontend-utvecklare tillsammans med ett erfaret och kompetent team som bygger infrastruktur och cloudlösningar för att effektivisera kunders verksamhet och processer!

Vi erbjuder dig

Hos oss på Combitech har vi ett tydligt fokus på innovation och utveckling med moderna tekniker och ramverk för att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder.
  • Bli en del av en mångsidig organisation där du får involveras i flera spännande projekt inom olika branscher och industrier där du blir utmanad och får utvecklas
  • Frihet att påverka och ta egna initiativ för att driva utveckling framåt samtidigt som du har stöd från kompetenta och erfarna kollegor och ledare
  • En trygg och säker arbetsplats med goda förmåner
Det här gör du hos oss

Som Frontend-utvecklare hos oss har du en nyckelroll i utvecklingen av effektiva gränssnitt och webbtjänster för hantering av stora datamängder. Vi bygger infrastruktur och cloudlösningar som hjälper våra kunder effektivisera och förstå sin verksamhet utifrån kontinuerlig insamling av data. I din roll kommer du bland annat:
  • Definiera och utveckla användargränssnitt i samråd med kunder och användare
  • Arbeta genom hela kedjan från design till implementation till drift med fokus på kvalité
  • Samarbeta nära ditt team för att säkerställa god design och enkel navigering för användarna
Vi utvecklar cloud native lösningar och programmerar med JavaScript/TypeScript och React. Är du intresserad av att bredda dina kunskaper inom backend finns de möjligheterna också!

Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av ett erfaret och kompetent team som utvecklar digitaliseringslösningar för industrikunder. Vi arbetar agilt enligt Scrum och du har ett nära samarbete med andra utvecklare, Scrum Master och Produktägare. Combitech erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid.

Mer om dig

För att trivas hos oss är det viktigt att du samarbetar väl med andra och drivs av att utveckla både dig själv och teamet. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande och trivs med att testa nya idéer, dela med dig av fram- och motgångar och har en öppen inställning till olika perspektiv och förslag på lösningar.

Vi ser att du har tidigare arbetserfarenhet av frontend-utveckling och därmed har kompetens inom React och JavaScript/TypeScript. Kunskaper i andra webbramverk samt Docker och/eller Kubernetes är meriterande. Vi använder både svenska och engelska och det är därför viktigt att du behärskar både flytande i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Jesper Senke
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar.

Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid.

För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare