Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Embedded-utvecklare till Combitech i Göteborg

Ansök nu
Utveckla nya produkter och implementera avancerade lösningar med det senaste teknologin inom 5G hos Combitech i Göteborg!

Combitech grundades 2006 av Saab och vi har sedan dess bidragit till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas och söker fler skickliga embedded-utvecklare där du blir en viktig medlem i vårt team inom telekom-området.

Vill du revolutionera telekom-branschen och utveckla produkter i teknikens framkant som används av människor över hela världen? Ansök idag!

Vi erbjuder dig

Hos Combitech har du en unik möjlighet att växa och utvecklas i den riktning du vill. Är du intresserad av en framtid inom ledarskap tex produktägare, teknisk projektledare eller siktar du på att bli teknisk specialist inom något specifikt område?
Läs mer här: https://www.combitech.se/din-karriar/att-jobba-hos-oss/

Det här gör du hos oss

Hos oss har du en varierad vardag och arbetar med flera intressanta och komplexa produkter. Du är involverad i hela utvecklingscykeln och teamet du jobbar i ansvarar för allt från systemering och analys till implementation och verifiering.

Vi förstärker nu våra team inom Telekom-området där du arbetar med mjukvara för inbyggda system och möter många spännande utmaningar inom signalbehandling och realtidsprogrammering på en multicoreplatform.
Utvecklingen görs främst i C, C++, Python, och Java.

Ditt team och arbetsplats

Du är en del av ett av vårt in-house projekt bestående av 20 korsfunktionella team som utvecklar världsledande helhetslösningar inom Telecom 5G nätverk. Vi arbetar agilt och du har ett nära samarbete med andra utvecklare, Scrum Master och Produktägare.

Combitech erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid.

Mer om dig

För att lyckas i din roll tror vi du har några års erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med utveckling inom inbyggda system. Du har erfarenhet av programmering med exempelvis C, C++ eller Java.
Viktigast för oss är att du har ett stort teknikintresse och gillar att samarbeta för att tillsammans med andra lösa komplexa problem.
Likaså har du en analytisk förmåga och är bekväm att arbeta i en snabbföränderlig miljö där du gärna tar egna initiativ.

Välkommen med din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Jesper Senke
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar.

Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid.

För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare