Hoppa till innehåll
Combitech logotyp

Embedded-utvecklare till Combitech i Göteborg

Ansök nu
Utveckla innovativa produkter och implementera avancerade lösningar med det senaste teknologin inom 5G hos Combitech i Göteborg!

Combitech grundades för 40 år sedan av försvars- och säkerhetskoncernen Saab och är idag ett ledande teknikföretag som levererar högkvalitativa tekniska lösningar inom flera branscher. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas där du som Embedded-utvecklare är en del av ett kundteam inom telekom-området och utvecklar banbrytande tekniska lösningar inom 5G för en bättre framtid!
Vill du revolutionera telekom-branschen tillsammans med oss på Combitech?
Ansök nu!

Vi erbjuder dig
  • Utveckla produkter i teknisk framkant som används av människor över hela världen
  • En arbetsplats som genomsyras av öppenhet och där vi gärna delar med oss av kunskaper och erfarenheter
  • Förmåner såsom arbetstidsförkortning, generöst friskvårdsbidrag samt personlig och professionell utveckling hos en trygg arbetsgivare som värnar om balans i livet
Läs mer här: https://www.combitech.se/din-karriar/att-jobba-hos-oss/

Det här gör du hos oss

Hos oss har du en varierad vardag och arbetar med flera spännande och komplexa produkter. Du är involverad i hela utvecklingscykeln från systemering, test och leverans.
Vi förstärker nu våra agila team inom Telekom-området där du arbetar med komplexa inbyggda system. Vi arbetar med såväl lägre som högre lager i en kommunikationsstack som kör på en multiprocessorarkitektur samt har acceleratorer för viss specifik databehandling. Vi utvecklar bland annat med C, C++, Python, och Java.

Ditt team och arbetsplats

Du är en del av ett av våra inhouse produktutvecklingsområde bestående av 20 självstyrande team som bl.a. utvecklar världsledande helhetslösningar inom Telecom 5G nätverk. Vi arbetar agilt enligt Scrum och du har ett nära samarbete med andra utvecklare, Scrum Master och Produktägare. Combitech erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid.

Mer om dig

För att lyckas i din roll tror vi du har några års erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med utveckling inom inbyggda system. Du har erfarenhet av programmering med exempelvis C, C++ eller Java.
Vi alla är olika och mångfald är viktigt för oss. Gillar du komplexa algoritmer eller föredrar du att sitta nära koden? Vi har flera team med olika dynamiker där du kommer ingå i det team som passar dig bäst. Viktigast för oss är att du har ett stort teknikintresse och gillar att samarbeta för att tillsammans med andra lösa komplexa problem. Likaså har du en analytisk förmåga och är bekväm att arbeta i en snabbföränderlig miljö där du gärna tar egna initiativ.

Välkommen med din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Jesper Senke
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar.

Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid.

För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare