Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Sales Wine / Vinsäljare till Nigab

Publiceringsdatum
19 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ida Högberg
Telefon
Ansök nu


Nigab är en av de största leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt till nordisk travel retail. Nigab grundades 1983 och har ett kontor i Stockholm och ett i Göteborg med totalt 53 medarbetare. Med en stark försäljnings- och marknadsorganisation distribuerar vi många välkända vinvarumärken t.ex. Marqués de Riscal, Bichot, Casalforte, Cave de Turckheim, Inycon, Künstler, Tio Pepe, Beronia, Villa Puccini och många fler. Nigab tillhör Hans Just-gruppen som har väletablerade företag i vin- och spritbranschen i alla nordiska länder.

Din roll

Vi söker en engagerad och självgående Sales Wine till distrikt Sydväst som kan bli en del av säljtteamet på Nigab.

Som Sales Wine på Nigab är du ansvarig vinsäljare för alla vinkunder på distriktet. Uppdraget är försäljningsdrivet med ett tydligt syfte att sälja, aktivera, bygga varumärken samt stärka relationen med kunden.

Ansvarsområden:
  • Införsäljning av hela Nigabs vinportfölj
  • Förhandla, skriva och följa upp avtal
  • Säljdrivande aktiviteter såsom provningar, synlighet, utbildningar, säljtävlingar mm med syfte att öka försäljningen och stärka Nigabs varumärken/producenter
  • Budgetansvar för kunderna
  • Som Wine Sales ansvarar du för att identifiera och kontakta nya potentiella kunder på distriktet samt utveckla befintliga kunder
  • Rapportering / Dokumentation (i CRM)
  • Uppdatera och utveckla dina kunder med kundplaner, volymmål, aktiviteter mm i Nigabs CRM-system Lime
  • Planera eget schema för att nå uppsatta individuella och team-mål
  • Majoriteten av kunderna finns i de nämnda fokusstäderna men i vissa fall andra orter på distriktet
Tjänsten innefattar varierande arbetstider och en del övernattningar. Rapportering sker till Regional säljchef i Göteborg och till affärsområdeschef On Trade Sverige.

Distrikt/fokusstäder: Göteborg, Malmö, Jönköping, Helsingborg, Halmstad, Borås, Varberg, Falkenberg, Växjö, Kalmar/Öland, Västkusten.
  Omfattning: heltid (provanställning 6 månader och därefter en fast anställning)

  Kontor: Kungsbacka

  Start: enligt ök.

  Din profil

  Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av säljroller, det är även meriterande om du har erfarenhet av restaurangbranschen. Vi söker dig som kan arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och kunder för att nå uppsatta mål. Vidare är du en person med en stark personlighet och en passion för försäljning och varumärkesbyggande.

  Du är en driven, initiativtagande och resultatorienterad individ som trivs i en dynamisk och utmanande arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Du är en social person som trivs med att bygga och underhålla starka relationer med kunderna. Du har god branschkännedom, hög dryckeskunskap och ett starkt nätverk i distriktet. Du förväntas också ha god förmåga att planera och administrera ditt dagliga arbete. Goda kunskaper i Officepaketet samt behärskning av svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För denna roll krävs körkort.

  Om du vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett framstående företag inom dryckesindustrin, skicka in din ansökan och CV redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till Nigab-familjen!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen
  För denna tillsättning sköter vi på Clevry rekryteringsprocessen och därefter blir du direktanställd hos vår kund Nigab.

  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  18 dec. 2023 (14 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Stockholms stad
  Administration
  Företagslogga
  Sundbyberg
  Administration
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Göteborgs stad
  Försäljning
  Företagslogga
  Göteborgs stad
  Försäljning
  Företagslogga
  Göteborgs stad
  Försäljning
  Företagslogga