Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Rekryteringskoordinator

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anna Almén
Telefon
Ansök nu
Om företaget

Vår kund är specialiserade på att rekrytera IT-experter till företag runt om i landet. De är en konsultverksamhet som gör allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för sina kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Mer information om företaget ges under en första telefonintervju med ansvarig rekryterare.

Din roll

I rollen som Rekryteringskoordinator kommer du att stötta både konsultchefer och ekonomiavdelningen i den dagliga verksamheten. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter och du kommer att tillhöra ett mindre och sammansvetsat team med högt i tak. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader där du till en början blir anställd som konsult hos Clevry men jobbar ute hos vår kund. Efter denna period är ambitionen att du blir anställd hos företaget. Vår kund sitter i fina och moderna lokaler vid Lindholmspiren i Göteborg.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Stötta konsultchefer i pågående rekryteringsprocesser med exempelvis serach och intervjuer
  • Ekonomi- och administrativt relaterade arbetsuppgifter kopplat till kontors-och konsultverksamheten
  • Planera och arrangera konsult- och employer branding aktiviteter såsom exempelvis event, mässor och workshops
  Fler ansvarområden och arbetsuppgifter kan tillkomma i rollen. I takt med att du får mer erfarenhet finns även möjligheten att du på sikt växer in i en roll som konsultchef eller annat önskat område.
   Din profil

   Vi söker dig som har en utbildning inom Personal eller HR alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Det är mycket meriterande om du har stött på liknande arbetsuppgifter sedan tidigare i en roll som ex rekryteringsassistent, office coordinator eller ekonomiassistent. Det är ett plus ifall du har erfarenhet av sociala medier då detta även kan bli ditt ansvarsområde ifall intresset finns.

   Som person söker vi dig som är självständig, framåt och kreativ i ditt arbete. Du är en "dooer" med ett prestigelös mindset.

   Varför arbeta hos detta företag?

   Hos vår kund arbetar kunniga medarbetare med alla typer av IT- och Telekom-uppdrag. För vår kund är det viktigt att alla deras medarbetare känner trygghet och glädje när de arbetar hos dem. Företaget erbjuder kollektivavtal och andra fina förmåner till sina anställda. Företaget sitter i fina och moderna lokaler vid Lindholmspiren i Göteborg.

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar detta företag med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Clevrys ansvarige rekryterare på: anna.almen@clevry.com Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Clevry logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   16 jan. 2024 (39 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90

   Fler jobb från samma arbetsgivare

   Liknande Jobb

   Göteborgs stad
   HR & Personal
   Företagslogga
   Göteborgs stad
   HR & Personal
   Företagslogga