Hoppa till innehåll
På Clean Center vet vi att din personliga inställning som säljare gör hela skillnaden. Nu letar vi efter dig som, precis som vi, har ett genuint intresse för försäljning och som brinner för att lyckas. Vi erbjuder dig en roll som både är rolig, fri, utmanande och omväxlande i ett företag som är i stark tillväxt!

Vårt kunderbjudande består av kunskap, produkter, service och flexibla logistiklösningar. Över 10.000 artiklar finns i vårt sortiment och dessutom erbjuder vi utbildningar och maskinservice i egen regi. Våra kunder ska kunna vända sig till oss för alla sina produkt- och materialbehov inom hygien/städ och personlig skyddsutrustning - vi erbjuder en helhetslösning och är och ska vara det naturliga valet för våra målgrupper i vår geografi som värdesätter kompetens och hög service!

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig säljare är du en viktig representant för Clean Center och vårt varumärke. Du har en rådgivande roll och möter kunder i både små och stora verksamheter och är inte rädd för att kombinera olika arbetsuppgifter under dagen.

Rollen som säljare innebär såväl bearbetning av befintliga kunder som nykundsbearbetning. Du kommer huvudsakligen ansvara för att skapa förutsättningar för att vi skall kunna tillgodose kundernas totala behov. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet och offerering/ordermottagning. Vår e-handel utvecklas kontinuerligt och blir en allt viktigare del av vår erbjudande i kombination med övriga säljkanaler.

Du kommer jobba nära med våra övriga medarbetare och tillsammans samarbeta för att vi ska fortsätta växa och utvecklas som företag. Vår inställning är att alltid stötta våra kunder att lyckas i sin vardag och vara en betydelsefull samarbetspartner.

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är en merit men viktigast av allt är din personliga lämplighet och din vilja att skapa långsiktiga kundrelationer och tillväxt!

Du är en initiativtagande person med eget driv, du ser vad som behöver göras och gör det. Din inställning är professionell och engagerad. Med tydligt kundfokus, hög servicegrad och god samarbetsförmåga blir du en uppskattad säljare och kollega. Du är självgående och trivs att arbeta i högt tempo på ett strukturerat och målinriktat sätt.

Vad du möter hos oss

Hos oss möter du en utmanande och omväxlande roll i ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och en positiv utveckling. För mer information, se www.cleancenter.se

Annat viktigt att veta

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (51 dagar kvar)

Liknande jobb