Hoppa till innehåll
Chalmers Studentbostäder logotyp

Teknisk förvaltare

Publiceringsdatum
05 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk förvaltare till Göteborg

Vi söker nu en engagerad och lösningsorienterad teknisk förvaltare som vill ta ansvar för tekniken i våra fastigheter. Hos oss får du en spännande roll som teknisk förvaltare där du blir delaktig i våra planer för framtiden som också ger dig en möjlighet till stor personlig utveckling.

Genom vårt kundfokus erbjuder Chalmers Studentbostäder ett tryggt och hållbart boende under hela studietiden. Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder förmånliga anställningsvillkor.

Arbetsuppgifter
Som teknisk förvaltare hos oss ansvarar du för att driva och utveckla våra fastigheters tekniska underhåll, samt att våra fastigheter utvecklas på ett positivt sätt avseende kvalitets- och miljömål. Du har ansvaret för våra två duktiga tekniker och att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för att vi ska fortsätta vår framgångsresa.

  • Driva och utveckla fastigheternas tekniska underhåll
  • Analysera energiförbrukning och arbeta med energibesparingar
  • Kontakt med underentreprenörer
  • Delaktig i framtida upphandlingar
  • Vara tekniskt stöd samt delaktig i projekt mot projektavdelningen
  • Ansvarig för energibesparingsprojekt i viss omfattning

Vad har Simon Ramadani, förvaltningschef, att säga om Chalmers Studentbostäder?

"Ett mindre bolag med ett stort namn lockade mig till min roll då Chalmers är känt för utveckling och innovation, här finns en strävan efter utveckling och modernisering.

Vi är ett mindre företag med familjär känsla och ett långsiktigt kundperspektiv samt förvaltningsuppdrag."

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är strukturerad, samt kan planera och organisera det egna arbetet. Du har ett stort intresse för fastighetsteknik och ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad inom regelverk och din expertis. Du är en social och förtroendeingivande person som kan samarbeta och skapa goda relationer med andra såsom kollegor, hyresgäster och leverantörer. Genom en god kommunikation och ledarskapsförmåga leder du andra på ett motiverande sätt.

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, eller motsvarande erfarenhet
  • Praktisk erfarenhet av fastighetstekniska system
  • Grundläggande kunskaper inom exempelvis VVS, ventilation, samt styr & regler
  • Meriterande med erfarenhet av ledarskap

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekryterings rekryteringskonsulter Cassandra Åkerblad, tel. 0720-708970 och Malou Magnusson, 0707-588745.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Chalmers Studentbostäder
Chalmers Studentbostäder (Stiftelsen Chalmers Studenthem) instiftades på initiativ av Chalmers Studentkår och Göteborgs kommun som medstiftare den 19:e juni 1961. Behovet av studentbostäder var stort i Göteborg redan då, vilket innebar att stiftelsen satsade på ett stort byggprojekt som på kort tid skapade 650 ändamålsenliga studentbostäder.

I dag har Chalmers Studentbostäder 2448 student- och forskarbostäder i ett varierat utbud, alltifrån ett rum med trinettkök till fyra rum och kök samt studenthostel. Bostäderna är belägna nära Göteborgs centrum, Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet. Tillgången till studentbostäder är en konkurrensfaktor för universitet och högskolor. Man planerar en tillväxt med minst 1000 nya bostäder fram till 2030.

Chalmers Studentbostäder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga