Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Systemutvecklare ServiceNow

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som ServiceNow-utvecklare förväntas dina huvudsakliga ansvarsområden inkludera utveckling och implementation av funktioner på ServiceNow-plattformen, skapande av automatiserade testfunktioner samt utförande av tester. Du förväntas också delta i årliga uppgraderingar av ServiceNow och dokumentera de utvecklade funktionerna, samtidigt som du uppskattar tiden för nyutveckling och deltar i veckovisa releaser. Det är avgörande att du följer etablerade rutiner och riktlinjer samt håller dig uppdaterad om nyheter och vägkartor från leverantören, samtidigt som du samarbetar med kunder och andra teammedlemmar. När det kommer till leveranser förväntas du inte bara leverera utveckling och implementation av funktioner i ServiceNow, utan även dokumentera dessa leveranser och bistå vid överlämning till teknisk systemförvaltning. Vidare förväntas du vara en del av tekniska systemförvaltningsteamet och följa gällande regler, rutiner och riktlinjer för utveckling och förvaltning. Kunden strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats och välkomnar sökande från alla bakgrunder och identiteter.

Din profil

 • Erfarenhet från tidigare uppdrag inom IT i verksamhet om minst 10 000 användare
 • Erfarenhet av uppdrag som innefattar utveckling, anpassning och implementation i ServiceNow
 • Erfarenhet av JavaScript
 • Erfarenhet av utveckling och förvaltning av integrationer mellan ServiceNow och andra system.
 • Erfarenhet av att ha arbetat med minst ett uppdrag inom svensk offentlig sektor eller svensk statlig myndighet de senaste 10 åren eller motsvarande
 • Erfarenhet av minst 1 uppdrag gällande implementation av Discovery
Certifieringskrav
 • Inneha ITIL Foundation certifiering, minst version 3
 • Inneha minst en certifiering för ServiceNow sviter, exempelvis ITSM/CSM/HR Professional
 • Inneha ServiceNow certifiering för application developer
 • Inneha minst en certifiering för ServiceNow Implementation specialist
 • Inneha ServiceNow certifiering för System administrator


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Mer om oss Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Mathias Gyllander +46 734159368 Mathias.Gyllander@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker konsulter som kan ta rollen som Systemutvecklare ServiceNow till enheten IT Serviceapplikationer hos Göteborgs Stad Intraservice. Denna roll innebär att arbeta tillsammans med personal från ett förvaltnings- och utvecklingsteam. Ditt uppdrag är att säkerställa produktionsmiljöerna genom att utveckla, dokumentera och förvalta tjänsteleveranserna inom området ServiceNow. Rollen innebär en omfattning på cirka 100% av en heltid. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.