Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Sökexpert inom Semantic Search/Vector Search

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Job Description

  • Driva implementeringen av vector search för komplexa dokumentformat på flera språk
  • Uppfinna och implementera nya algoritmer eller datastrukturer för att förbättra sökresultatens relevans
  • Fungera som go-to expert när det gäller Elasticsearch vector similarity för att förhöja sökrelevansen


Job Requirements
Krav
  • Gedigen praktisk erfarenhet av vektorsimilarity, vektorbaserade databaser och relevanta algoritmer
  • Erfarenhet av inbäddningsmodeller och olika strategier för "chunching"
  • Stark kompetens inom att bygga vector search i Elasticsearch
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter, både verbalt och skriftligt, med tonvikt på respektfullt, empatiskt och förtroendefullt samarbete
Meriterande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av att leda och äga tvärfunktionella initiativ
  • Bekantskap med öppen källkod-projekt, arbetsflöden för versionshantering och kontinuerlig integration
Om du känner att detta utmanar och inspirerar dig, eller om du känner någon i ditt nätverk som passar in, tveka inte att kontakta oss. Vi är på jakt efter den perfekta kandidaten som kommer att stärka teamet och driva söktekniken till nya framsteg. Vi har några bra alternativ, men vi tror att den bästa kandidaten kanske just nu är du.

Salary and Benefits
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former. Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

Contact Us
Mathias Gyllander +46 734159368 Mathias.Gyllander@centric.eu

Liknande Jobb

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 mars 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi letar efter en passionerad och erfaren Semantic Search/Vector Search Contributor som är redo att ta sökteknik till nya höjder på detta uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Som en central medlem i teamet kommer du att ha en nyckelroll i att möjliggöra vector search på komplexa dokumentformat för flera språk. Du kommer också att ansvara för att utveckla och implementera innovativa algoritmer och datastrukturer för att optimera sökresultatens relevans. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.