Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Erfaren nätverkstekniker till försvarshemlig miljö

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Job Description

I denna roll kommer du att ansvara för att utveckla, underhålla och uppgradera kundens nätverkssystem för att försäkra högsta möjliga säkerhet och funktionalitet. Uppdraget innebär att du aktivt kommer att:

 • Driva och stödja drift och underhåll av nätverkssystem
 • Utveckla och genomföra uppgraderingar för att förbättra nätverkssäkerheten och prestandan
 • Hantera LAN-system baserade på Cisco-teknik
 • Arbeta med CISCO ISE och Fortigate/Checkpoint för robust nätverkssäkerhet
 • Använda automationstekniker för effektivisering och optimering av nätverksprocesser
Utöver detta, kommer dina arbetsuppgifter att inkludera:
 • Övervakning och managering av nätverkssystem
 • Skriptning och automatisering, särskilt inom områdena switch och routing
 • Aktivt bidra till teamets kunskapsutveckling och samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en enhetlig och effektiv arbetsprocess


Job Requirements
För att passa för denna roll som erfaren nätverkstekniker så förväntar vi oss att du har 4-8 års erfarenhet inom nätverk. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att lära dig nya saker och har god förmåga att hantera både tekniska lösningar och kundrelationer. Du uppskattar struktur, ordning och reda och förstår hur detta är kopplat till en leverans av hög kvalitet. Kompetenskrav:
 • Erfarenhet inom LAN baserat på Cisco
 • Kunskap inom Cisco ISE
 • Kunskap inom Foritgate och/eller Checkpoint
 • Erfarenhet inom automation
 • Erfarenhet av nätverksmanagering, övervakning och scripting inom switchar och routrar
Rollen är hybridbaserad där man kommer utgå från någon av orterna Göteborg, Linköping, Järfälla, Karlskrona eller Huskvarna och arbeta utifrån kontoret majoriteten av tiden. Rollen innebär säkerhetsprövning och kräver svenskt medborgarskap på grund av dess koppling till försvarssekretess (RK2).

Salary and Benefits
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Mer om oss Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Contact Us
Alicia Mattsson +46734159393 Alicia.Mattsson@centric.eu

Liknande Jobb

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 april 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker en erfaren nätverkstekniker till ett nystartat team hos vår kund. Trivs du i teammiljöer och ser fram emot att dela erfarenheter med kunniga kollegor? Då kan du vara den vi söker till vår kund inom försvarssektorn i Göteborg. I denna roll får du möjligheten att arbeta i en försvarshemlig miljö, där teknik och IT ständigt är på framkant. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.