Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Tekniker för stadsnätsmigration - Göteborgs Stad

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att vara Intraservices kontaktperson mot kunder ute på verksamheterna. Din huvudsakliga uppgift blir att på plats hos kunden ansvara för att Intraservices tjänster fungerar smidigt efter avslutad migration. Dessutom kommer du även att arbeta delvis på kontoret på Rosenlundsgatan 4.

Arbetet genomförs enligt en fastställd process och tidsplan. För att lyckas i rollen krävs god social förmåga. Du kommer kontinuerligt rapportera och samarbeta med Intraservice för att säkerställa leveransen. Incidenthantering kan även vara en del av arbetsuppgifterna.

Om du vill vara en del av ett spännande projekt och arbeta i en dynamisk miljö, där du kan utveckla dina tekniska färdigheter och samtidigt leverera kvalitetsservice till våra kunder, så ser vi fram emot din ansökan.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom nätverksteknik. Du bör ha studerat nätverksteknik på högskolenivå och ha en akademisk eller likvärdig utbildning i Sverige. Vi arbetar uteslutande med Cisco hos våra kunder, så det är önskvärt att du har kunskaper i felsökning och konfiguration inom en Ciscomiljö.

Viss utbildning kommer att erbjudas på Intraservice för att introducera dig till vår specifika konfiguration. En CCNA-certifiering är meriterande. Vårt trådlösa nätverk är omfattande och styrs från våra datacenter. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av trådlösa installationer med central styrning via datacenter.

Förutom de tekniska kompetenserna är det viktigt att du talar och skriver flytande svenska. Dessutom krävs att du har ett B-körkort.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Mathias Gyllander på tfn: 0734-159 368 eller mathias.gyllander@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av Göteborgs Stads spännande projekt med att migrera ca 1500 stadsnätsförbindelser till en ny leverantör? I detta projekt kommer Intraservice att bidra med tekniker för att säkerställa kvalitet och effektivitet i bytet av CPE hos våra verksamheter.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare