Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Supporttekniker till en av Göteborgs bästa servicedeskar

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Systemtekniker - Servicedesk/backoffice så kommer du att tillhöra en avdelning som utför interna tjänster avseende användarstöd, systemadministration, underhåll, reparation och dokumentation samt ger support och teknikstöd till användarna.

I rollen som systemtekniker arbetar du tillsammans med dina kollegor med att hjälpa dina kollegor både OTD och via telefon. Du kommer ha en direktkontakt med användarna på plats.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-relaterat närstöd. Du är van att ha direktkontakt med användare samt har en allmän kompetens inom de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustning. Vidare har du erfarenhet av att supporta i Office 365, mobila OS och att arbeta i ärendehanteringssystem. Du har allmän kunskap om ITIL's processer, har erfarenhet av felsökning, driftsättning och underhåll av arbetsplatsutrustning och digitala hjälpmedel. Du har även allmän kompetens avseende datakommunikation, arbete med ärendehanteringssystem och dokumentation.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. Du driver arbetet framåt och är lösningsorienterad.

Krav

  • Erfarenhet av arbete inom servicedesk, helpdesk.
  • Allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustning
  • Office 365
  • Användarstöd via telefon, e-post
  • Arbete med ärendehanteringssystem
  • Allmän kunskap om ITILs processer
  • Systemadministration
  • Dokumentation
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller mans.gustafsson@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du som person serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad? Då är detta en tjänst för dig! Vi söker just nu efter flera supporttekniker som har ett stort intresse för IT, service och teknik till ett uppdrag hos vår kund i centrala Göteborg.

Tjänsten förväntas starta i början av juni 2023.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare