Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

LIA-plats för student inom B2B försäljning

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Under din LIA-period hos oss kommer du att spela en viktig roll som innesäljare och många gånger är det du som är vår första POC mot våra kunder. Du kommer att ha möjlighet att använda dina kommunikationsfärdigheter och skapa positiva relationer med kunder där du kommer skapa de bästa micromötena och affärerna.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

  • Boka och koordinera möten för vårt team
  • Driva micromöten i världsklass
  • Bidra till att utveckla effektiva processer och rutiner för administrativa och försäljningsrelaterade aktiviteter


Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som innesäljare under din LIA-period hos oss, bör du uppfylla följande kvalifikationer:
  • Studerar för närvarande inom försäljning, B2B eller motsvarande utbildning
  • Har utmärkta kommunikationsfärdigheter både i tal och skrift
  • Är social och trivs med att interagera med människor
  • Har en förmåga att organisera och koordinera uppgifter och möten
  • Är noggrann och har en hög grad av uppmärksamhet på detaljer
  • Har en positiv attityd och ett proaktivt arbetssätt

Vi är nyfikna på dig och hur du under din LIA-period kan hjälpa oss effektivisera administrativa rutiner och processer samt försäljningsrelaterade aktiviteter. Välkommen med din ansökan!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Alicia Mattsson på tfn: 0734-159393 eller alicia.mattsson@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en ambitiös student inom försäljning som vill ha en spännande möjlighet att tillämpa dina kunskaper i en verklig arbetsmiljö? Till hösten erbjuder vi en student möjligheten att genomföra sin LIA-period (Lärande i Arbete) hos oss på Centric.

Låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare