Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Junior systemspecialist till Sileo Kapital

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som junior systemspecialist hos Sileo Kapital kommer du arbeta i team med utveckling av processer i deras affärssystem och dess kringliggande integrationer. Du kommer konfiguera processer och flöden i affärssystemet, både med inbyggd logik och extern SQL. När det gäller integrationer med affärssystemet sker utveckling med hjälp av SQL och Python. Inom teamet delar de med sig av kunskap till varandra och jobbar aktivt med kompetensutveckling, allt för att lära sig tillsammans varje dag. Således är viljan att lära och att ha ett öppet sinne något som värdesätts högt; mycket för att man ska trivas med att ansvarsområden mellan kollegor kan skifta beroende på intresse och kunskap vilket ses som en styrka. Som junior kommer du komma in i verksamhet där de vill investera i dig som person och din kompetens och de lägger också förutsättningarna baserade på vilken erfarenhet du kommer in med.

Din profil
Du har ett intresse för processer och motiveras av att finna lösningar på problem och nya beställningar. För att lyckas i tjänsten värdesätts också en hög samarbetsförmåga även utanför teamet, då det är en stödfunktion åt övriga organisationen. Du är nyfiken och intresserar dig för att förstå verksamheten och branschen som Sileo är verksamma inom. Arbetet handlar till stora delar om att finna verksamhetsanpassade lösningar på beställningar och lösa problem som uppstår, således är det viktigt att du är lösningsorienterad och inte duckar för utmaningar - nyfikenhet är en av de bästa egenskaperna du kan ha med dig.

Våra krav för tjänsten

  • Du talar och skriver flytande svenska
  • Du talar god engelska
  • Kunskap om SQL eller annat programmeringsspråk

Hos Sileo Kapital är teamet hjärtat i arbetet, de jobbar hårt, umgås och skrattar tillsammans vilket vi också hoppas på att du som ny kollega ska trivas med. Vi tror att du är öppen och social och trivs med att arbeta i team. Du är nyfiken, påhittig och tar gärna egna initiativ utan att bli tillsagd vad som behöver göras. Med en ödmjuk approach kommer man långt! Man delar framgångar och motgångar och hjälper varandra.

Vi kan erbjuda dig
Sileo Kapital är ett kredithanteringsbolag som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA. Vi startade 2012 och består idag av drygt 65 engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att hjälpa skuldsatta individer tillbaka till en bättre ekonomisk tillvaro. Vår kultur präglas av omtänksamhet, prestigelöshet och en experimentlusta där vi hela tiden söker efter nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten. Vi tror stenhårt på devisen "laget för jaget" och söker efter kollegor som både vill utvecklas i sin yrkesroll och vara med och bygga ett fantastiskt företag.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Alicia Mattsson på tfn: 0734-159393 eller alicia.mattsson@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en junior systemspecialist till vår kund Sileo Kapital. Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos Sileo Kapital.

Sileo Kapital är ett bolag som präglas av stort hjärta, där du kan förvänta dig en härlig atmosfär och kollegor som värdesätter att ha roligt på jobbet. Deras vision är tydlig, de vill hjälpa människor till ett liv utan skulder, något som är mycket viktigt för dem och genomsyrar verksamheten. Har du en go-to attityd och upplever att dessa värderingar stämmer överens med dina egna är det med stor sannolikhet dig vi söker för rollen som junior systemspecialist.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare