Junior Systemspecialist till Sileo Kapital

Junior Systemspecialist till Sileo Kapital

Arbetsuppgifter

Som systemspecialist hos Sileo Kapital arbetar man tillsammans med sina kollegor med att utveckla processer i vårt affärssystem och dess kringliggande integrationer. Det innebär att man konfigurerar processer och flöden i affärssystemet, både med inbyggd logik och extern SQL. När det gäller integrationer med affärssystemet sker utveckling med hjälp av SQL och Python.

Vi är en liten IT-avdelning där alla arbetar tight tillsammans över de två teamen som finns, och det är viktigt för oss att vi fortsätter att ha det så även om avdelningen växer. Vi jobbar mycket med att kompetensutveckla inom teamet och föra över kunskap mellan oss. Vi värdesätter ett öppet sinne och vilja att lära nytt, ansvarsområden kan skifta mellan team-medlemmar beroende på intresse och kunskap och det ser vi som en styrka.

Din profil
För att lyckas som systemspecialist behöver man ha ett intresse för processer och gilla att hitta lösningar på problem och nya beställningar. Man behöver också ha förmåga att samarbeta utanför teamet med de övriga avdelningarna på Sileo då vi är en support/stödfunktion åt organisationen. Man behöver vara nyfiken och intresserad av att förstå verksamheten och branschen vi är i.

Utmaningarna ligger i att hitta verksamhetsanpassade lösningar på beställningar, lösa problem som uppstår och följa upp så att de inte händer igen.

I teamet har vi nära till skratt och samarbetar dagligen, och det förväntar vi oss av vår nya kollega också. Vi tror att du som söker är öppen och social och har lätt för att ta kontakt med olika personer i organisationen. Du är nyfiken och tar gärna egna initiativ utan att bli tillsagd vad som behöver göras. Med en ödmjuk approach kommer man långt hos oss! Vi delar framgångar och motgångar och hjälper varandra.

Krav för tjänsten

  • Du talar och skriver flytande svenska
  • Du talar god engelska
  • Kunskap om SQL eller annat programmeringsspråk


Vi kan erbjuda dig
Sileo Kapital är ett kredithanteringsbolag som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA. Vi startade 2012 och består idag av drygt 65 engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att hjälpa skuldsatta individer tillbaka till en bättre ekonomisk tillvaro. Vår kultur präglas av omtänksamhet, prestigelöshet och en experimentlusta där vi hela tiden söker efter nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten. Vi tror stenhårt på devisen "laget för jaget" och söker efter kollegor som både vill utvecklas i sin yrkesroll och vara med och bygga ett fantastiskt företag.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller mans.gustafsson@centric.eu.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund Sileo Kapital söker Centric en Junior Systemspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos Sileo.

Sileo är ett bolag som präglas av stort hjärta, både internt kollegor emellan, men även mot våra kunder. Visionen om att hjälpa människor till ett skuldfritt liv är mycket viktigt för oss, och om du delar våra värderingar kanske det rent av är du som nu läser detta som är SileoKapitals nya kollega?