Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-operation till Göteborgs Stad

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som IT-infrastrukturtekniker på Göteborgs Stad kommer du, som en del i ett team av totalt 6 kollegor inklusive Team Leader, att arbeta med att lösa driftsrelaterade ärenden. Arbetsuppgifterna är både varierande och utmanande och du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du kommer att vara en del av ett kompetent och trevligt team som trivs ihop. Du kommer löpande att vara involverad i projekt som rör verksamheteten du befinner dig i, men även driva förbättringsprojekt för externa parters räkning. Där kommer du även få möjlighet att självständigt ansvara och driva projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande delta i förbättringsprojekt av rutiner, processer och IT-verktyg. Verksamheten strävar efter att arbeta efter en ITIL-baserad modell där det ingår att löpande delta i att förbättra och effektivisera IT-processer. Den IT-miljö du främst kommer hantera är Windows, men även Linux är förekommande. Vidare ansvarar du för att säkra upp systemet genom att använda Clavister, antivirusprogram, samt hantera nätverksproblem på Cisco-switchar. Du kommer också att arbeta med produkter som ISS-webbserver, DNS, databaser (SQL), övervakning, backup med Veeam, virtualisering med VMware Vsphere, samt automatisering med PowerShell och Bash.

Din profil
Du har cirka 4 år erfarenhet inom området och har gärna arbetat i en stor och driftkritisk IT-miljö. Du har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur. Du tycker om att arbeta i team men tar även ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Det finns självklart goda möjligheter att utvecklas vidare och det hoppas vi att du värderar. Du är teamorienterad, kvalitetsinriktad och målmedveten. Det är enkelt för dig att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter.

Erfarenheter och krav

  • Relevant utbildning inom IT eller motsvarande kurser på gymnasie- eller högskolenivå
  • Windows server
  • Backuphantering

Meriterande
  • PowerShell
  • SCCM och klienthantering
  • God kännedom om ITIL
  • Databashantering

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Alicia Mattsson på tfn: 0734-159393 eller alicia.mattsson@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en senior och bred IT-infrastrukturtekniker som trivs i en omväxlande miljö med en stor bredd av olika produkter att tillgå. Passar detta in på dig så kan det här uppdraget hos Göteborgs Stad vara något för dig. Dina kollegor består av ett dedikerat och kompetent team som arbetar hårt för att lösa uppgiften tillsammans.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare