Ekonomiassistent kundreskontra Capio, Göteborg

Ekonomiassistent kundreskontra Capio, Göteborg

 

Vi är stolta över att för Capios räkning rekrytera en ekonomiassistent inom kundreskontra. Det här är en tjänst för dig som idag arbetar som ekonomiassistent och som vill utvecklas och självständigt ansvara för kundreskontran och kassaredovisningar för några av Capios verksamheter.

Vi letar efter dig som ser långsiktigt på den här tjänsten. Det dedikerade ekonomiteamet sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg vid Lilla Bommen. Nu ser de fram mot att välkomna en erfaren ekonomiassistent med öppna armar till teamet. Är det du?

Vad innebär tjänsten?

Du kommer ansvara för kundreskontran och kassaredovisningen och kommer bland annat arbeta med:

  • Kundfakturering
  • Löpande hantering dagkasseredovisningar
  • Avstämningar balanskonton
  • Ansvar för bokföring av kundfordringar, dagskassor och banktransaktioner
  • Vara behjälplig vid månads-, halvårs- och årsbokslut
  • Löpande kontakter och support via mejl och telefon
  • Informera/utbilda personal på verksamheterna vid implementering av nya rutiner och system

Eftersom Capio ingår i en börsnoterad koncern har vi krav på snabb rapportering och tighta deadlines varje månad. Detta har skapat ett sammansvetsat kundreskontrateam som är duktiga på samarbete, lär av varandra och som framgångsrikt ansvarar för att utveckla, effektivisera och harmonisera redovisningsprocesserna i bolaget.

Dina kvalifikationer:

Du som är både prestigelös och en sann lagspelare kommer att trivas hos Capio. Du både ser och initierar utvecklingsarbete och driver målmedvetet ditt eget arbete framåt. Med samma energi trivs du i att vara en lagmedlem och brinner för att teamet skall nå sina mål.

Du har arbetat några år i en transaktionstät organisation som ekonomiassistent med kundreskontra. Meriterande är om du även har arbetat med kassaredovisningar. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet och är van vid att hantera stora volymer och tighta deadlines. Detta ställer höga krav på din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant samtidigt som du kan ställa om och ha en flexibel inställning till förändringar som ständigt sker i den operativa verkligheten.

Du är van att arbeta i något/några av de större affärssystemen, gärna Unit4 ERP/Agresso. Officepaketet är ett bekant hjälpmedel för dig och du navigerar vant bland de olika programmen. Behöver en kollega stöttning är du den som gärna hjälper till och lär ut.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi från Yrkeshögskola. Detta är meriterande men inget krav då du också kan ha skaffat dig goda ekonomikunskaper genom flerårig yrkeserfarenhet.

Om Capio:

Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här - idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner - närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan - en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé – en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2023 (47 dagar kvar)