Hoppa till innehåll
Byggbeslag logotyp

Säljare till Byggbeslag sökes!

Söker du ett arbete som Säljare på en arbetsplats där de värderar sin personal högt och ger dig möjlighet att växa internt inom bolaget? Då är det här tjänsten för dig! Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen och/eller försäljning sedan tidigare, är detta högt meriterande!

Information om tjänsten och företaget
Professionals Nord söker i samarbete med Byggbeslag en Säljare som kommer att arbeta som innesäljare på kontoret i Göteborg. Försäljningen är B2B och fokus kommer att ligga på att sälja fast inredning till kunder. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag.

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Deras samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att kunskapen och erfarenheten även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner alla på.

Resan tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både erbjudandet och företaget växt. Byggbeslag har kommit närmare sina kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet som omsätter ca 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Byggbeslags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
Hos Byggbeslag får du möjligheten att tillträda en spännande roll som kommer göra mycket för din personliga utveckling. Du kommer bli en del av en expansiv verksamhet där du tillsammans med dina erfarna kollegor bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer till största del att bestå av relationsbyggande med de befintliga kunderna, för att bibehålla och utveckla kundrelationerna. Du kommer att vara en del av ett tight team, där din roll blir att vara proaktiv i de avtalen som är aktiva och de som ligger och väntar på svar. Du kan även komma att arbeta med att;
  • Upprätta offerter
  • Lägga order
  • Uppföljning av kalkyler
  • Telefon och mailkontakt med kunder
  • Upprätta avtal, då med både nyteckning och uppföljning
Vi söker dig som:
Du älskar mötet med kunder, är relationsdriven samt resultatorienterad. Du besitter till detta även ett affärssinne och sporras av att göra affärer.

Det är även meriterande ifall du, förutom kunskap och intresse från byggbranschen eller försäljning, även har erfarenhet av offertarbete och projektering sedan tidigare.

Du är en social person och skriver samt talar svenska obehindrat.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Adrian Couture
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare