Hoppa till innehåll
Bulten Sweden Ab logotyp

Finance Manager till Bulten Sweden AB

Ansök nu
Är du redo att ta nästa kliv i din karriär i rollen som Finance Manager? Här får du möjlighet att växa in i din roll, utvecklas och även bidra med ditt driv att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team.

Hos oss på Bulten Sweden AB möts du av en familjär stämning, prestigelöshet och stort fokus på våra kärnvärden Dedicated - Empowered - Innovative - Professional. Vi har en gedigen historia och firar 150 års jubileum i år. Med tydliga tillväxtstrategier och medarbetarfokus, välkomnas du därmed till ett stabilt företag, där du får vara en del av en professionell och innovativ internationell arbetskultur där din kunskap och expertis är mycket uppskattad.

Läs gärna mer om oss på www.bulten.com

Om rollen

Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar tvärfunktionellt till VD. Din närmsta chef, Group Financial Manager, har tidigare haft denna tjänst och kommer således vara en god stöttepelare längs vägen. Rollen innefattar personalansvar för fyra medarbetare på Ekonomiavdelningen inkl. Front Desk. Placering är på vårt nyrenoverade huvudkontor i Högsbo (i närheten av köpcentret 421), där vi idag är ca 70 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för bokslut, budget, forecast, cash plans och övrig rapportering inom koncernen
  • Ansvara för den ekonomiska kontrollen och styrningen
  • Verka för att bolaget uppfyller samtliga krav på redovisning såväl internt som legalt samt säkerställa rutiner och policies
  • Ekonomisk rapportering till myndigheter samt dialog med revisorer
  • Ansvara för företagets likviditetsplanering
  • Följa upp omsättning, resultat och aktiviteter i samarbete med säljfunktionen
  • Projektarbeten
  • Sammankalla och leda avdelningsmöten, kompetensutveckling och medarbetarsamtal
Vem är du?

Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, samt några års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter. Erfarenheter från rapportering i en noterad koncern ser vi som meriterande. Du har en vilja att lära, har öga för utvecklingsdetaljer, är driven, har en hög analytisk förmåga samt givet noggrann och strukturerad.

Då rollen är en blandning av strategiskt - och operativt arbete behöver du ha en prestigelös, entusiasmerande och lösningsorienterad inställning samt kommunicera obehindrat både på svenska och engelska. Vidare känner du dig trygg i Excel och Power Point. Vi arbetar i dag i M3/Movex.

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Bulten Sweden AB med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid 0732 - 03 67 77 eller Elin Antonsson 0709 - 31 87 69. Ansökan gör du på www.mpya.se. Intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bulten Group är en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Produkterbjudandet sträcker sig från kund­specifika standardprodukter till kundanpassade specialfästelement och omfattar också teknisk utveckling, line-feeding, logistik-, material- och produktionskunnande. Bulten erbjuder ett Full Service Provider-koncept eller delar därav. Företaget grundades 1873, har cirka 1 600 medarbetare i sexton länder och huvudkontor i Göteborg. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare