Hoppa till innehåll
Brion logotyp

Solcellsmontör till Brion Solenergi!

Publiceringsdatum
05 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Ansök nu
Brion Solenergi, en del av Brion-koncernen just nu solcellsmontörer! Är du en praktiskt lagd person som drivs av tekniska utmaningar? Har du tidigare arbetat som takläggare, elektriker eller liknade och vill ta nästa kliv i din karriär?

Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Brions räkning en solcellsmontör. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Brion under 6 månader. Är samarbetet gott från samtliga parter finns det goda möjligheter att efter denna period börja direkt hos dem!

Brion utvecklar kreativa och hållbara tekniska lösningar inom bygg och entreprenad. Brion Solenergi arbetar främst med projektledning och installation av solcellsanläggningar, där du kommer få ingå i ett sammansvetsat team som ser fram emot att ta emot dig. Du kommer omringas av inspirerande och nyfikna kollegor som trivs i ett högt arbetstempo där du får agera i prestigelös anda. I rollen förekommer resor i tjänst där du kan behöva sova borta under vardagar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Brions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som solcellsmontör hos Brion Solenergi kommer du att vara en viktig del av montagen för solcellsanläggningar, både små och stora projekt. Du kommer att vara på plats ute på anläggningarna och montera. Du kommer att ingå i ett team med tre personer inklusive en arbetsledare. Inledande av din anställning ges en introduktion, där du allt eftersom du lär känna rollen kommer kunna axla den alltmer individuellt. Ingen dag är den andra lik i rollen som solcellsmontör. I teamet hjälps alla åt! Resor med övernattning kan förkomma i tjänsten.

Vi söker dig som:
  • Trivs i en fartfylld arbetsmiljö
  • Drivs av att arbeta i det praktiska. Meriterande är om du har erfarenhet av montering sedan tidigare
  • Har ett gediget intresse för teknik
  • Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Brion. Du är därför en riktig lagspelare som gillar struktur och att arbeta mot uppsatta mål! Du har god förmåga för att hantera situationer det finns mycket att göra då varje dag inte är den andra lik.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord,

Sofie Jonsson

Köpmansgatan 32

411 06 Göteborg.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#brion #solenergi #solcellsmontör #montör #teknik #bygg
Brion logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Lysekil
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga