Sommarjobb inom ekonomi, Göteborg

Sommarjobb inom ekonomi, Göteborg

Sommaren närmar sig med stora kliv och varför inte börja se dig om efter sommarjobb redan idag? Vi på Brightby vill gärna komma i kontakt med dig som nu ska ta dina första kliv ut i arbetslivet. Ett sommarjobb ger dig som studerar en möjlighet till praktisk erfarenhet oavsett om du examineras nu till sommaren eller kommande år. Vi är nyfikna på dig och din ekonomiska bakgrund så kom in med CV´t redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Uppdragen för dig som studerande varierar i sin karaktär och bygger på det behov som våra kunders ekonomifunktion har under sommaren. För somliga uppdrag ges även möjlighet till extra insatser under terminerna. Då vi är specialister på ekonomi så är det ju givetvis en spännande sommar fylld av reskontran, betalningar, löpande redovisning eller diverse ekonomirelaterade uppgifter som vi kommer att kunna erbjuda på konsultbasis.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Här söker vi dig som med en eftergymnasial utbildning söker sommarjobb. För dig med tidigare praktisk erfarenhet så är detta starkt meriterande. Var gärna tydlig i din ansökan kring när du examineras och under vilken period du kan åta dig att arbeta heltid. Examineras du först kommande år, notera gärna om du är intresserad utav extratimmar under terminerna.

Engelska i tal och skrift samt erfarenhet utav att ha arbetat i CRM- eller affärssystem tidigare är även detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är nyfiken, vetgirig och sugen på att komma ut i arbetslivet! Vi erbjuder en chans till att bygga upp ditt CV från grunden. Våra kunder kan verka inom flera olika branscher eller områden och ligger i Göteborg med omnejd. Som konsult hos oss värdesätter vi engagemang och flexibilitet samt att arbeta konsultmässigt.

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2023 (27 dagar kvar)