Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Redovisningsekonom på deltid, Göteborg

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu dig som är redovisningsekonom och tillgänglig för ett konsultuppdrag på 60-80 % från 1 april till 30 september. Du kommer arbeta ute hos vår kund som sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Självständigt arbeta med hela processen kring leverantörsreskontran
  • Stämma av samtliga balanskonton
  • Rapportering varje månad till VD
  • Löpande bokföring i SAP Business One
  • Momsdeklaration
  • Skapa och skicka betalningsfiler till banken
  • Ta emot och boka inbetalningsfiler
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du som söker har arbetat några år i liknande roll som redovisningsekonom. Som person är du en prestigelös lagspelare lika mycket som du är en självständig ”doer” som får saker att hända. Du känner dig trygg i en internationell miljö och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Erfarenhet av SAP Business One och att ha arbetat med lagerhantering är ett önskemål, ej krav.

Om Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen):
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren