Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomikonsult till Meritmind, Göteborg

Publiceringsdatum
10 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Ekonomiassistent, redovisningsassistent eller redovisningsekonom? Välkommen till Meritmind för en omväxlande och trygg karriär som ekonomikonsult!

Som ekonomikonsult på Brightby Bemanning, som är en del av Meritmind, erbjuds du en omväxlande och trygg karriär där du får möjligheten att utvecklas och knyta värdefulla kontakter. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan på kvalificerade ekonomer till vår konsultverksamhet och vill nu träffa dig som är ekonomiassistent, redovisningsassistent eller kvalificerad redovisningsekonom.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Vi ser gärna att du arbetat brett i din roll, med både kundreskontra och leverantörsreskontra och/eller löpande bokföring och bokslut.
Har du utöver detta även ett systemintresse ser vi det som ett stort plus! Om du arbetat i affärssystemen Agresso, Navison eller SAP är det meriterande, liksom mycket goda kunskaper i Excel. För att passa i rollen har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

I rollen som ekonomikonsult lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som ekonomikonsult hos Meritmind är noggrann, anpassningsbar, självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och har god samarbetsförmåga och hög social kompetens.

Placering: Göteborg med omnejd
Tillsättning: Vi tillsätter konsulter löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt!

Om rollen som ekonomikonsult

Som ekonomikonsult hos oss erbjuds du varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för att skapa ett brett CV. För att lyckas och trivas som konsult har du en stark drivkraft och ett gott självledarskap. Du är duktig på att samarbeta och vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som passar bäst just för dig. Du och din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

Vad erbjuder vi dig?

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om Meritmind

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren