Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent till internationellt bolag i centrala Göteborg

Ansök nu

Trivs du att arbeta som ekonomiassistent och har du erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö? Vill du bli en del av ett bolag i tillväxt och tillhöra ett team av ekonomer som tillsammans arbetar med bolaget leverantörsreskontraflöden? Då kan det här vara en passande tjänst för dig. Vår kund i centrala Göteborg ska nu stärka upp sin ekonomifunktion med ytterligare en ekonomiassistent.

Det är en permanent tjänst hos vår kund och du kommer att tillhöra ett dynamiskt team med trevliga kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ekonomiassistent:

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att arbeta i ett team som fokuserar på leverantörsreskontra och bli en del av en större ekonomifunktion. Du kommer att arbetar med hela leverantörsreskontraflödet, däribland med scanning och kontering, betalningsfiler och svara på frågor från leverantörer. Då vår kund arbetar i en internationell miljö kommer du att arbeta både på svenska och engelska. Tjänsten är permanent hos vår kund och du kommer att få möjligheten att bli en del av ett drivet team där utveckling står i fokus.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

För att passa väl in i rollen ser vi att du känner dig bekväm att arbeta på engelska och att du har erfarenhet av att arbeta som ekonom i en större internationell verksamhet med stora fakturaflöden. Då du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor och ha kontakt med leverantörer ser vi att lagspel och service är två viktiga pelare i rollen. Du behöver också ha erfarenhet från att arbeta i ett större ERP system.

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Julia Lundahl, julia.lundahl@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare