Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent till Brightby-Meritmind, Göteborg

Publiceringsdatum
13 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du utvecklas inom ekonomi och samtidigt ha en trygg anställning? Meritmind i Göteborg växer och vi söker nu dig som vill anta rollen som ekonomikonsult med inriktning leverantörsreskontra och kundreskontra. Här erbjuder vi dig möjligheten att ta dig an spännande konsultuppdrag i en roll som ekonomiassistent hos våra attraktiva kundföretag.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt gärna arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med både kundreskontra och leverantörsreskontra.

I konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som ekonomiassistent hos Meritmind är noggrann, anpassningsbar, självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och har god samarbetsförmåga och hög social kompetens.

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om rollen som ekonomikonsult

Som ekonomikonsult hos oss erbjuds du varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för att skapa ett brett CV. För att lyckas och trivas som konsult har du en stark drivkraft och ett gott självledarskap. Du är duktig på att samarbeta och vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som passar bäst just för dig. Du och din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

Vad erbjuder vi dig?

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Julia Lundahl på 0701-660871, julia.lundahl@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu
http://www.meritmind.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga