Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent till bolag i Mölndal

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund i Mölndal som är i en intressant och stabil bransch. I tjänsten som ekonomiassistent kommer du arbeta inom leverantörsreskontra. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 3-4 månader med goda möjligheter till förlängning. Vår kund sitter i nya moderna lokaler i Mölndal. Start omgående.

Om tjänsten:

Rollen innebär i stora drag:

  • Leverantörsreskontra
  • Registrera betalningar
  • Påminnelsehantering
  • Administration av leasingbilar och tjänstebilar
  • Fakturering
  • Behjälplig vid bokslut
  • Delaktig i digitaliseringsresa med implementering av SAP
Vem vi söker

Vi söker dig som har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs i föränderlig miljö. Som person är du lätt att samarbeta med och har ett prestigelöst förhållningsätt mot kollegor och kunder. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar strukturerat och noggrant. Vi ser även att du är positiv och är lösningsorienterad samt förändringsbenägen.

Vad erbjuder vi?

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare