Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent på deltid, Göteborg

Ansök nu

Brightby Bemanning söker för kunds räkning en ekonomiassistent på deltid för ett konsultuppdrag hos vår kund i Mölnlycke. Uppdraget beräknas starta i början av september och pågå ca 4-6 månader. För rätt person finns möjlighet till anställning hos bolaget.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ekonomiassistent:
I din roll som ekonomiassistent arbetar du mellan 40-50%, efter behov och enligt överenskommelse. Tillsammans med bolagets ekonomichef ansvarar du för bolagets redovisning och ekonomiska uppföljningar. Dina arbetsuppgifter är breda, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna inkluderar:

* Leverantörsbetalningar
* Avstämningar
* Bokföring av bl. .a momsrapporter
* Vara behjälplig mot kundtjänst

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har ett par års likvärdiga arbetsuppgifter inom redovisning, samt att du har en god förståelse för redovisningens bakomliggande faktorer och vad som påverkar utfallet.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter, är prestigelös och kommunikativ. Vidare ser vi att du är flexibel har förmågan att anpassa ditt arbete och prioritera utefter de behov som uppstår.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Brightby Bemanning:
* Kollektivavtal
* Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
* Friskvårdsbidrag
* Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Julia Lundahl, julia.lundahl@meritmind.se

Tel: 070-166 08 71

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare