Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent med projektadministration, Mölndal

Vi söker nu en ekonomiassistent som skall stärka upp vår kunds ekonomiavdelning. Du kommer ingå i ett engagerat team som sitter i mycket fina lokaler i Mölndal. Dina kollegor kommer finnas både på plats i Göteborg men även nationellt.

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och uppdraget pågår initialt i 6 månader på heltid, med goda möjligheter till förlängning.

Om tjänsten

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta som Business support gentemot verksamheten. Du kommer att arbeta med all ekonomisk administration kring olika projekt och ansvarar självständigt för faktureringen, uppdragshantering samt kund- och leverantörsreskontra.

I rollen har du många kontaktytor gentemot så väl uppdragsledare och sektionschefer som andra ekonomiavdelningar inom organisationen.

Har du erfarenhet av att arbeta i IFS sedan tidigare är det meriterande.

Vem söker vi?

För att trivas i gruppen är du prestigelös, kommunikativ och lösningsorienterad, precis som resten av gänget. Den här rollen passar dig som trivs att arbeta i stundtals högt tempo och med många kontakter runt om i organisationen. Vi tror att du är noggrann och strukturerad, har en social och positiv framtoning samt är serviceinriktad och vill leverera med hög kvalitet.

Du har arbetat några år som ekonomiassistent på ekonomiavdelning och är bekant med arbetsuppgifterna och van vid stora flöden.

Du har en eftergymnasial utbildning och har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 maj 2023 (34 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare