Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent/Lönadministratör, Västra Göteborg

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta brett med både ekonomi och löner?

För kunds räkning söker vi nu efter dig som är tillgänglig omgående för ett uppdrag fram till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning. Här kommer du arbeta tillsammans med ett litet team i en trevlig och familjär miljö!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Säkerställa hela flödet för leverantörsreskontra
  • Viss del kundreskontra, fokus på enklare fakturering
  • Vara behjälplig i lönehanteringsprocessen
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har en god övergripande kunskap kring alla dessa delar. Har du dessutom arbetat med mindre producerande bolag ser vi det som meriterande.

Som person är du en prestigelös lagspelare lika mycket som du är en självständig ”doer” som får saker att hända. Du värdesätter en god stämning på arbetsplatsen och bidrar till detta genom att sprida en positiv energi omkring dig.

Om Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
(i enlighet med GDPR-lagstiftningen):
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren