Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent i nordöstra Göteborg

Ansök nu

Har du flerårig erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och skulle vilja bli en del av ett härligt och varmt ekonomiteam? Kulturen präglas av tron på individen och glöden att ständigt förfina processer och strukturer. Här finns en stark laganda, en arbetsplats att trivas på!

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med tillträde så snart som möjligt. Initialt är uppdraget 6 månader med möjlighet till förlängning. Placering i nordöstra Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Helhetsansvar för ett av bolagens kundreskontra, hela processen. Bland annat innebär det att registrera nya kunder samt genomföra kreditbedömningar av både nya och befintliga kunder. Du kommer stämma av inkommande betalningar på både svenska- och utländska konton samt skicka ut påminnelser och kravhantering.
  • Kundkontakt
  • Vanligt förekommande ekonomiska administrativa uppgifter.
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du trivs i rollen som ekonomiassistent och har några års erfarenhet, gärna från större bolag. Reskontran och den vanligt förekommande administrationen känner du dig trygg med. För dig är det motiverande att optimera processer och strukturerade ditt arbetssätt. Bolaget kommer välkomna dina idéer och initiativ.

Som person är du prestigelös och hjälpsam. För dig är det viktigt att trivas på jobbet och du har nära till skratt. Du uppskattar både att driva dina processer självständigt men även känna den starka kraften i ett välfungerande och sammansvetsat lagarbete. Du har stort självledarskap och är samtidigt en sann lagspelare.

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande, men inget krav. Erfarenhet från liknande roll samt ett stort mått av nyfikenhet och kunskapstörst är betydligt mer meriterande och en ”examen” som slår högre. Du har en fallenhet för IT överlag och gärna specifikt JEEVES. Dina kunskaper i Excel är goda och du har ett naturligt processtänk.

Engelska och svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Jenny Österberg, jenny.osterberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare