Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Verkstadsarbetare / Returmottagare till Kranpunkten

Ansök nu

Har du ett verkstadsintresse och ett tekniskt baskunnande? Har du tidigare erfarenhet av mekande? Då är denna roll för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Kranpunkten har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Kranpunkten är en ledande specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där alla medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål. Företaget är ett expansivt företag som präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö med stöttande kollegor. Vid start av uppdraget får du introduktion och stöttning av kollegor i verkstaden.

Arbetsuppgifter

I rollen som returmottagare arbetar du främst med att kontrollera maskiner som kommer in till depån igen efter att de varit uthyrda hos kund. Du ser över maskinernas skick och alla säkerhetsfunktioner för att identifiera och dokumentera eventuella åtgärder som behöver tas för att säkerställa ett gott skick. Vissa åtgärder och reparationer kommer du att kunna utföra på egen hand och mer avancerade åtgärder genomförs i verkstaden av reparatörer. I rollen har du mycket kontakt med uthyrningsavdelningen och ser till att de är uppdaterade om vilka maskiner som finns tillgängliga, status på dessa och om det finns några eventuella förseningar. Vidare arbetar du även med ärenden i verkstaden och stöttar reparatörerna.

* Genomgång av makinernas skick och säkerhetsfunktioner
* Enklare reparationer
* Samarbete med uthyrningsavdelning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieexamen, gärna inom fordon eller teknik
* Erfarenhet av liknande arbete
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska
* El-, mekanik- och hydraulikkunskap är meriterande

Vi söker dig som alltid strävar efter att göra ett bra jobb och är uppmärksam på detaljer för att säkerställa att inget lämnas ogjort. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Vidare är du flexibel vilket innebär att du kan anpassa ditt arbete efter olika förutsättningar och du trivs bäst i en roll där dina arbetsuppgifter kan ändras under dagen. Du ställer gärna upp och hjälper dina kollegor när det behövs och är inte rädd för att själv be om tips då du har en ständig vilja att lära dig mer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare