Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Underhållstekniker till APL

Ansök nu

Är du tekniskt lagd och vill arbeta med underhåll i en spännande bransch som erbjuder omväxling och goda utvecklingsmöjligheter? Lockas du därtill av en roll där du får arbeta med felsökningar i nära samarbete med andra? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att APL har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och APL en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Läs gärna mer på www.apl.se

Arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att planera, samordna och genomföra förebyggande underhåll av utrustning, anläggning och mediasystem. Därtill kalibrerar och validerar du utrustning enligt underhållsplan och instruktioner. Vidare dokumenterar du planerat och utfört arbete i företagets underhållssystem. Detta är en självständig roll där du är spindeln i nätet och agerar supporterande för samtliga avdelningar.

* Planera, samordna och genomföra förebyggande underhåll av utrustning, anläggning och mediasystem.
* Kalibrera, validera och re-validera utrustning enligt underhållsplan och instruktioner.
* Dokumentera planerat och utfört arbete i företagets underhållsystem.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom antingen läkemedel, process eller livsmedelsindustrin
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* God dator och systemvana
* Meriterande med kunskaper inom GMP

För att trivas i rollen ser vi att du är en social person som trivs i mötet med andra och ser ett stort värde i att samarbeta. Du är uppmärksam, tillmötesgående och trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. Därtill dubbelkollar du ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare