Tekniker inom hydraulik till MTS Systems

Tekniker inom hydraulik till MTS Systems

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom teknik & hydraulik och vill arbeta på ett globalt och branschledande företag i en internationell miljö? MTS systems Norden söker nu en tekniker som ska arbeta ute hos en av MTS största kunder!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MTS Systems Norden.

Om företaget

MTS Systems är ett globalt, branschledande företag som tillverkar avancerad testutrustning för att utveckla snabbare och mer effektiva produkter för sina kunder. Genom deras expertis utför de kalibrering och optimering på utrustningen för att öka prestandan och tillförlitligheten. Företagets kunder är marknadsledande inom flertalet branscher, både på en nationell och internationell nivå, exempelvis inom fordonsindustrin. Genom att bli en del av MTS får du tillgång till de senaste verktygen och teknikerna, tillsammans med stöd från kollegor som brinner för sitt arbete. På MTS Systems råder en dynamisk kultur som erbjuder många sätt att utöka din kunskap och främja din karriär. Du tillhör det nordiska dotterbolaget MTS Systems Norden som idag är ett team på 12 personer och hanterar försäljning, service och installation av deras utrustning i Norden och Baltikum. Vidare erbjuder MTS Systems sina medarbetare konkurrenskraftiga villkor och attraktiva förmåner.

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker arbetar du framför allt hos en av MTS största kunder med underhåll samt rutinuppdrag av främst MTS testutrustning men även hydraul pumpar och ringledningar. Du ansvarar för inspektioner och kontinuerlig tillsyn av hydraulsystem och teknisk utrustning för att säkerhetsställa driften. Därtill ansvarar du för underhåll samt reparationer av hydrauliska komponenter och säkerställer att det finns reservdelar för dessa. Vidare ingår även mekaniskt arbete att sätta samman testriggar med hydraul komponenter som hydraulcylindrar och länkar. I rollen som tekniker samarbetar du med trevliga kollegor både internt och hos kund. Vidare arbetar du proaktivt och lämnar in förbättringsförslag för att säkerställa hög kvalité. Under din första tid får du utbildning om MTS utrustning och verksamhet, samt får följa en kollega i arbetet som mentor, som sedan följs upp med kontinuerlig avstämning samt intern utbildning som erbjuds hos MTS.

* Arbetar hos MTS största kunder med underhåll och rutinuppdrag.
* Ansvarar för inspektioner och kontinuerlig tillsyn av hydraulsystem och teknisk utrustning.
* Ansvarar för underhåll samt reparationer av hydrauliska komponenter och säkerställer att det finns reservdelar.
* Du arbetar proaktivt och lämnar in förbättringsförslag för att säkerställa hög kvalité.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning, med fördel inom teknik
* Arbetslivserfarenhet inom hydraulik, teknik och/eller mekanik
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt
* B-körkort

I rollen har du flera kontaktytor internt samt externt, detta är något som du trivs med. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga där du ser på ditt jobb som en social mötesplats och gillar att arbetet ger dig nya kontakter och relationer. Du tycker om att samarbeta samt lyssna på vad andra har att säga och du tycker resultatet blir bäst när ni jobbar tillsammans. I den här rollen förväntas du ta frihet under ansvar och kan självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lundby, Hisingen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.