Hoppa till innehåll

Systemutvecklare till Ergodata

Känner du igen dig som en nyfiken utvecklare som utmanas av att djupdyka i programkod? Söker du dig samtidigt vidare till ett mindre företag som både arbetar med stora och små kunder? I rollen som systemutvecklare hos Ergodata får du möjligheten att utveckla din tekniska förmåga på en arbetsplats som värderar ditt långsiktiga arbete.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs hos Ergodata AB.

Om företaget

Ergodata har funnits sedan 1976 och är ett konsultföretag med spännande uppdrag hos såväl nationella som internationella kunder. En del uppdrag genomförs ute hos kund och andra inhouse. Uppdragen kan vara av mycket olika karaktär och omfattning vilket tillsammans med miljön på Ergodata utvecklar såväl företaget som individen kontinuerligt. På företaget sitter 8 personer i fräscha lokaler i Gårda.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare hos Ergodata kommer du vara delaktig i ett stort projekt som pågått under en längre tid, men även få möjligheten att delta i nyare uppdrag. Syftet med detta projekt är att samla in vetenskaplig mätdata, lagra dessa i en databas för att sedan kunna presentera information för olika intressenter i olika system. En central del i din roll kommer vara att tillsammans med teamet överföra befintligt systemet till en ny servermiljö på Linux-servrar. Ergodata har ett arbetssätt som är likt agilt, där de tagit de bästa delarna från det. Mycket fokus ligger på ”Clean Code” och rollen innefattar mycket programmering och testning.

* Fokus på systemutveckling med ett agilt arbetssätt
* Flytta nuvarande system till Linux
* Stöd och vägledning från en mentor med en öppen samt inspirerande arbetsmiljö

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning från Högskola eller Universitet inom IT
* Erfarenhet av att programmera inom någon av C, C++, PHP eller annat scriptspråk
* Erfarenhet av relationsdatabaser
* Erfarenhet av Linux
* Du talar och skriver välformulerat på både svenska samt engelska

Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling, och även om teknisk kompetens är viktig så är din förmåga samt vilja att lära dig nya saker det viktigaste för oss. För att lyckas i rollen krävs det att du både är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Samtidigt är det viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och metodiskt tillsammans med kollegor och kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Drakegatan 10 Block B, 412 50 Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Marknadsföring
Företagslogga
Stenungsund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Vänersborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga