Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Systemutvecklare till Comfact

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du systemutvecklare och redo att bli en del av ett branschledande produktföretag? Comfact arbetar med de senaste teknikerna inom webbapplikationer, säkerhet, autentisering och söker nu dig som vill vara med på deras framgångsresa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Comfact.

Om företaget

Comfact startades 1988 för att arbeta med elektronisk kommunikation. Under åren som gått har deras fokus blivit inriktat mot säkerhet och 2006 var deras första tjänst för elektroniska underskrifter klar. Sedan 2014 är Comfact fokuserade på betrodda tjänster som t.ex. elektroniska underskrifter, tidsstämplar och säkra elektroniska leveranser. Du blir en del av ett branschledande företag med mycket spännande utveckling inom ett område under stor förändring.

Arbetsuppgifter

Ditt arbetsområde kommer att vara inom .Net och C# för att utveckla befintliga och nya applikationer. Detta kan inbegripa alltifrån backend till frontend. I rollen kommer du vara delaktig i planering och prioritering, med stor möjlighet att påverka både Comfacts tjänster och dess utveckling.

* Goda utvecklingsmöjligheter i ett team med seniora och juniora kolleger
* Möjlighet att påverka företagets utveckling av betrodda tjänster
* En öppen och flexibel arbetsplats med korta beslutsvägar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Universitet- eller högskoleutbildning inom IT
* Stort IT intresse och bör snabbt kunna ta upp nya tekniker
* Erfarenhet inom .NET och C#
* Talar, skriver och förstår både svenska och engelska

Vi tror att du som söker är en nyfiken person som tycker om att testa nya saker och komma med nya idéer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt. Vidare trivs du med att få lösa problem och du har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du trivs med kombinationen att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb