Speditör till Blue Water Shipping

Speditör till Blue Water Shipping

Trivs du i en fartfylld miljö, där du får möjlighet att arbeta med daglig kundkontakt och transportplanering? Vill du arbeta i ett nära samarbete med positiva och engagerade kollegor? Vi söker dig som motiveras av att säkerställa effektiva transporter och som vill utvecklas tillsammans med Blue Water Shipping.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blue Water Shipping AB.

Om företaget

Blue Water Shipping är en global leverantör av samtliga logistiktjänster inom modernt Supply Chain Management. Blue Water består av kompetenta medarbetare som är skickliga på att erbjuda kompletta och skräddarsydda lösningar inom transport och frakt över hela världen. Sedan företaget grundades för nästan ett halvt sekel sedan har vår ambition varit att ge kunderna den bästa servicen och högsta kvaliteten i branschen. Våra grundpelare är kunskap, årtionden av erfarenhet och engagerade medarbetare. Idag är Blue Water representerat med mer än 80 kontor över hela världen. På varje kontor kombinerar vi vårt starka globala nätverk med lokal expertis - vilket ger mervärde och ger våra kunder service utöver att transportera last på ett säkert och effektivt sätt.

Arbetsuppgifter

I rollen som speditör arbetar du tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor i en grupp om 8 medarbetare, där du rapporterar till Road Manager Sweden. Din arbetsvardag kommer bestå av att boka vägtransporter, både in- och utrikes. Du kommer att besvara inkommande meddelanden från kunder och leverantörer i flera parallella inkorgar, samt använda din telefon som främsta arbetsverktyg. Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer för att hålla dem uppdaterade om bokade transporter samt besvara eventuella frågor löpande under transportprocessen. Du kommer att kommunicera på både svenska och engelska.

Du erbjuds en gedigen introduktion där du får följa dina kollegor i deras arbetsvardag, för att på så vis effektivt sätta dig in i dina kommande arbetsuppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetsliverfarenhet som speditör
* Utbildning inom spedition, logistik eller motsvarande är meriterande
* Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
* God erfarenhet av Office-paketet

Vi tror att du som söker har ett starkt kundfokus samt känner dig bekväm i att använda telefonen och att ha en nära kundkontakt. Du har en god förmåga att hantera en varierad arbetsbelastning och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker trivs i en dynamisk roll, där det löpande sker förändringar och uppstår utmaningar att lösa. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse för affärer och för verksamheten i sin helhet.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.