Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sommarjobb som lagermedarbetare till PMC Hydraulics AB

Är du sugen på ett fysiskt och varierande sommarjobb? Har du dessutom truckkort och vill arbeta i ett härligt team med god sammanhållning? Då kan rollen som lagermedarbetare hos PMC Hydraulics vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att PMC Hydraulics har för avsikt att erbjuda anställning hos dem på sikt om ni är en bra match för varandra. Detta ger både dig och PMC Hydraulics en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

PMC Hydraulics Group har 400 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics AB ingår i PMC Hydraulics Group, som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Deras erbjudande sträcker sig från konstruktion och design till färdiga hydrauliksystem och komponenter. Koncernens kompetens omfattar även elektromekanik och smörjlösningar, vilket ger en unik samlad kompetens för att erbjuda kunderna helhetslösningar. Du tillhör Göteborgskontoret som präglas av härlig samanhållning, korta beslutsvägar och arbetar i ett lagerteam i blandade åldrar om 5 personer. Utöver lagret är det totalt 20 anställda på de övriga avdelningarna.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare arbetar du med lagerhållning där du strukturerar och tar hand om lagret. Du sköter mottagning av leveranser samt hantering av utleveranser som administreras i deras affärssystem med handscanner som verktyg. Därtill hanterar du plock och pack, kör truck samt gör löpande inventering av lagret. Du har även kontakt med både interna och externa parter, såsom kundservice och chaufförer både över telefon samt mail. Ett varierat lagerjobb med både fysiska och administrativa uppgifter! Vid start får du introduktion och vägledning från ditt team så att du snabbt ska känna dig varm i kläderna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Truckkort A och B
* Obehindrade kunskaper i Svenska, muntligt såväl som skriftligt, samt har goda kunskaper i engelska
* Talar och skriver svenska obehindrat och med goda kunskaper i engelska
* Meriterande med tidigare efarenhet av lagerarbete
* Meriterande med systemvana

I rollen som lagermedarbetare arbetar du tätt ihop med ditt team och det är därför viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare säkerställer du utförandet av dessa och att alla blir slutförda i tid. Som person är du självgånde och öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Maj/Juni enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 maj 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare