Solcellsprojektör till Assemblin

Solcellsprojektör till Assemblin

Vill du vara med i en nystartad affärsenhet inom Assemblin som vill fokusera inom grön teknik? Har du därtill arbetslivserfarenhet inom solceller? Assemblin söker nu efter en solcellsprojektör som vill vara med på en spännande resa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin.

Om företaget

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Deras vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör dom det möjligt. Assemblin har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6700 engagerade medarbetare runt 100 orter i Norden. Sedan 2015 ägs Assemblin utav Triton som är ett internationellt investmentbolag som grundades 1997.

Du ingår här i företagets nystartade affärsenhet Assemblin Solar som sedan 2022 är en del av Assemblin El och en satsning inom solcellsinstallationer och förnybar energi. Assemblin El köpte 2021 Electrotec Energy Group i Varberg som har mer än 10 års erfarenhet av installationer av solcellsanläggningar. Uppdraget innebär att designa, konstruera, projektera och installera smarta, energieffektiva och kvalitativa solcellsinstallationer som bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

I rollen som solcellsprojektör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att projektera, kontrollera samt dimensionera solcellsanläggningar på fastigheter. Du kontrollerar och kvalitetssäkrar även administrativs personals förprojektering som skapats i Assemblins designverktyg samt kvalitetssäkrar offertunderlag. Därtill arbetar du i företagets operativa processer för projektering av villaprojekt och driver egna större projekt vid anläggningar inom lantbruk, lagerlokaler och bostadsrättsföreningar. Slutligen har du ett tätt samarbete med Assemblin El samt Assemblin Solars installatörer.

* Ansvara för projektering, dimensioner samt kontrollera solcellsanläggningar
* Kontrollera samt kvalitetssäkra förprojektering och offertunderlag
* Operativt arbete med företagets processer för projektering av villaprojekt
* Driva egna projektuppdrag till större anläggningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom bygg, energi samt el, med fördel inom solceller
* Arbetslivserfarenhet som solcellsprojektör eller liknande arbete
* God dator och systemvana, meriterande med kunskaper inom Officepaketet samt systemvana inom solcellsdesign samt konstruktion
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att passa in i rollen som solcellsprojektör ser vi att du har lätt för att fatta avgörande tekniska beslut i det planerande arbetet. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Vi ser därför du trivs bäst i en roll där du självständigt driver ditt arbete framåt och där du arbetar på ett strukturerat sätt för att hålla hög kvalitet. Rollen innebär flera kontaktytor och det är viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Start: 1 Februari
Plats: Göteborg, Högsbo
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.