Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Solcellsmontörer till nysatsning

Ansök nu

Vill du arbeta inom ett etablerat företag som fokuserar på grön teknik? Vi söker nu efter solcellsmontörer med hantverksbakgrund som vill vara med på en spännande resa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är en etablerad verksamhet som arbetar med tekniska system inom flera områden. Här får du arbeta med teknik i framkant samt installera smarta, energieffektiva och kvalitativa solcellsinstallationer som bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

Som solcellsmontör blir du tilldelad uppdrag av din arbetsledare samt så finns en ansvarig montageledare på plats att leda arbetet. Du åker ut med ditt montageteam med två medarbetare ut till kund för att montera solcellspaneler efter design med bolagets utvalda montagesystem. Material finns då redan på plats ute hos kund där du ihop med ditt team bygger upp ställningar, drar likströmskablage, vid behov installerar wifi, kopplar upp växelriktare, samt monterar på ett så effektivt och snyggt sätt som möjligt efter fastighetens särskilda förutsättningar. Efter montering provas montaget genom ett kontrollprogram för att se till att allt fungerar korrekt innan kund instrueras kring användningen. Arbetet är fysiskt krävande och sker utomhus oavsett väder så länge det inte innebär en säkerhetsrisk.

* Montera solcellspaneler ute hos kund ihop med team
* Bygga upp ställningar, dra kablage, bygga montagesystem
* Du installerar wifi vid behov och kopplar upp samt konfigurerar växelriktare mot wifi
* Fysiskt krävande arbete i utomhusmiljö

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom hantverksyrken som takläggare, snickare och/eller plåtslagare
* Meriterande med utbildning inom hantverksyrken och/eller fallskydd
* B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska

I rollen som solcellsmontör arbetar du tätt ihop med ett team, därför är det viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra, ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du är uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna god service. Därtill gillar du att testa nya idéer och letar alltid efter nya sätt att göra saker på då du är kreativ. Vi ser även att du blir motiverad av att testa nya idéer och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare