Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Solcellsmontör till Soldags

Ansök nu

Är du flexibel, kundfokuserad och trivs med lagarbete? Är du teknikintresserad och har en positiv inställning till jobbet? Då kan rollen som solcellsmontör på Soldags bli din nästa utmaning!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering . Inledningsvis anställs du av Bravura, men med avsikten att Soldags erbjuder dig anställning på sikt. Detta ger både dig och Soldags en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Allt Soldags gör syftar till att göra det enkelt för privatpersoner att skaffa lönsam solenergi och bli nöjda ägare av en solcellsanläggning. Vårt erbjudande omfattar allt från första takmätning till installation och driftsättning. Dessutom gör vi det enkelt att äga en solenergianläggning med våra serviceprogram, som innebär att vi sköter övervakning och underhåll under hela anläggningens livscykel.

Sedan starten 2017 har vi vuxit snabbt och levererat flera tusen anläggningar till svenska hem i stora delar av Sverige. Sedan 2020 är Soldags en del av koncernen Soltech Energy Sweden AB.

Arbetsuppgifter

I rollen som montör arbetar du hemma hos Soldags kunder tillsammans med en eller två kollegor i ditt arbetslag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat montage av bärsystem för solceller på tak eller mark, montage och installation av solceller, kabelförläggning, funktionstestning, driftsättning och ställningsbygge. Det är många praktiska moment som kräver styrka, kondition, noggrannhet, konstnärlighet, uthållighet, ärlighet, servicemind och förmåga att lösa problem. Normalt tar ett projekt 2-4 dagar, sedan bär det av till nästa kund. Soldags arbetslag har stor frihet att styra det dagliga arbetet men leds av en ledande montör.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Installation av solceller
* Markmontage
* Kontakt med kunder
* Kabelförläggning på tak
* Uppmätning av tak och markytor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Du har ett tekniskt intresse eller erfarenhet av att arbeta praktiskt
* Du uttrycker dig obehindrat på svenska och har god engelsk förståelse
* B-körkort eller mer
* Meriterande med en YH-utbildning inom hantverk

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du betraktar ditt eget arbetsresultat med kundens ögon. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Övrig information

Start: Senast augusti
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare