Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Slutkundssäljare mot industri till Stanley Black & Decker/Dewalt

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Lockas du av möjligheten att kombinera dina kunskaper inom industri och samtidigt arbeta med relationsbyggande försäljning? Har du dessutom ett stort intresse för hantverkarbranschen? Vi söker dig till en tjänst som End User Specialist/Slutkundssäljare hos Stanley Black & Decker/Dewalt, där du får arbeta med stor frihet under ansvar!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stanley Black & Decker.

Om företaget

Stanley Black & Decker är ett av världens största tillverkare av innovativa verktyg och smarta lösningar, till såväl professionella användare som konsumenter inom bland annat förvaring, handverktyg, tillbehör, trädgård, säkerhet samt maskiner till bygg och industri. En del av deras varumärken är DeWalt, Stanley, Cub Cadet, Irwin, Facom och Black & Decker. De strävar efter att göra livet enklare för sina kunder och användare och har sedan starten 1843 vuxit till ett globalt företag. Stanley Black & Decker sysselsätter drygt 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. För verksamheten i Norden arbetar cirka 155 personer och huvudkontoret är lokaliserat i Göteborg. Försäljningsorganisationen består av 10 distrikt, där du ingår i ett nationellt team med övriga slutkundssäljare, distriktsäljare, merchandisers och Key Account Managers. De söker nu ett tillskott av en Slutkundssäljare/End User Specialist mot industri till distriktet som täcker Västra Götaland.

Arbetsuppgifter

I rollen som End User Specialist arbetar du med uppsökande försäljning av Dewalts maskiner, handverktyg och tillbehör mot slutkunder inom industri. Därtill utbildar du återförsäljare och slutkunder inom produktportföljen av varumärket Dewalt. Slutkunden är professionella hantverkare på industrier i Sverige såsom smides-, verkstads-, fordons-, och VVS-industrier. En stor del av rollen handlar om relationsbyggande där du deltar på mässor, konferenser och utställningar för att sälja, utbilda och visa produkterna. Du arbetar med både nya och befintliga kunder och din roll syftar till att öka försäljningen på distriktet. Du är den naturliga personen som kunderna vänder sig till för att få hjälp till rätt maskin och verktyg, genom detta ökar du kunskapen och därmed försäljningen av Dewalts produkter. Vidare arbetar du tätt ihop med en distriktsäljare, och har ett nära samarbete med ute- och innesäljare hos återförsäljare för att bygga kontaktnät och därigenom utveckla affären.

Du utgår hemifrån och distriktet du ansvarar för täcker Västra götalandsregionen med fördelaktig placering i Göteborgsområdet. Då du har en resande tjänst uppskattas 30-40 övernattningar per år beroende på var i distriktet du är bosatt. Vid start får du en gedigen introduktion av arbetsuppgifter samt Stanley Black & Deckers produktportfölj. I rollen erbjuds stor frihet under ansvar, konkurrenskraftiga villkor och förmåner, samt tjänstebil.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Erfarenhet inom professionella verktyg, antingen som tekniker/hantverkare eller säljare inom industribranschen
* Flytande kunskaper i svenska och engelska
* Du har B-körkort

Vi tror att du är en person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, och har förmågan att strukturera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är driven och tar vara på ditt intresse och kunskap inom branschen vilket visar sig i ditt professionella sätt att kommunicera och få fram ditt budskap gällande produkterna. Som person trivs du i sociala sammanhang och även med att lära ut och vara pedagogisk. Då du arbetar i en självständig roll är det av vikt att du har lätt för att ta egna initiativ och arbetar resultatorienterat. Du har en stark känsla för service och får energi av att skapa och bygga relationer, vilket visar sig i att du både är tillmötesgående och tillgänglig för kunderna.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du utgår hemifrån, med fördel är du bosatt i Göteborg med omnejd
Lön: Fast lön + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.