Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Skoladministratör / Utbildningsadministratör till Gotit

Ansök nu

Har du en bakgrund inom skoladministration och vill vara med och utveckla morgondagens lärande? Vill du ta nästa steg och utvecklas i din yrkesroll? Här erbjuds du en varierande roll där du får vara del av att driva igenom nya lösningar och förbättringar.

Om tjänsten

Det här är ett vikariat på heltid, med goda chanser till förlängning efter vikariatets slut. Rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gotit.

Om företaget

Gotit utvecklar och levererar IT-system för utbildningsverksamhet i syfte att skapa optimal administration. I dialog med kund skapar och utvecklar Gotit produktanpassade lösningar. De arbetar idag med två olika IT-stöd, det ena för vuxenutbildning och den andra för förskola upp till gymnasieskola. Denna tjänst tillhör Team Alvis som arbetar mot vuxenutbildningar. Teamet är ett glatt gäng med seriösa och målfokuserade individer som alla gör sitt bästa. Gruppen består av 9 kollegor och präglas av positivitet och nyfikenhet samt viljan att ständigt förbättra administration inom skolvärlden. Som medarbetare på Gotit finns det stora möjligheter till vidareutveckling.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult agerar du stöd mot kund och användare av Gotit:s produkter inom skolvärlden. Tillsammans med 2 andra medarbetare i samma roll tar du emot inkommande samtal och arbetar i ärendehanteringssystemet Jira för att möta kunder och användares önskemål och behov. Du arbetar i nära samarbete med systemutvecklarna som ansvarar för tekniska frågor. I takt med att du växer in i rollen får du möjlighet att medverka på demonstrationer av systemet för nya kunder där du agerar hjälp och stöd till säljare vid säljmöten. Beroende på tidigare erfarenhet får du även möjlighet att hålla i utbildningar av systemet samt projektleder utrullningsprojekt. I rollen ingår tät kunddialog och du får inblick i hur systemet kan utvecklas för att optimera lärandet.

* Supportera kunder och användare av företagets produkter
* Ta emot inkommande samtal och ärenden via ärendehanteringssystem
* Samarbete med systemutvecklarna
* Fungera som ett säljstöd

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av skoladministration är ett krav
* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av projektledning, skolledning, samt av att hålla i utbildningar och/eller skoladministration inom vuxenutbildning
* Meriterande med kännedom kring, eller tidigare arbete i Alvis som administrativt stöd


Du som söker denna roll har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor där du lyssnar och låter andra komma till tals. Vidare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har en vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du sätter kunden i fokus och strävar efter att göra motparten nöjd genom en lösningsfokuserad inställning. Vidare tror vi att du är en strukturerad person som drivs av att leda och organisera ditt arbete framåt. Du får energi av att umgås med andra och trivs i en kommunikativ roll där du har en central funktion.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare