Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker med erfarenhet inom fordonsbranschen

Är du tillgänglig omgående och har ett stort intresse för maskiner och teknik? Vill du arbeta med förebyggande och akut underhåll av fordon? Då har vi ett passande erbjudande för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos STILL. Tjänsten innefattar både dag - och kvällspass.

Om företaget

STILL är ett internationellt bolag som är av de ledande leverantörerna inom fordon och intralogistiksystem. De tillgodoser deras kunder med helhetslösningar inom logistiksystem som bland annat truckar, lagerutrustning, programvara, tjänster och service. STILL söker nu dig som servicetekniker som ska förse deras kunder med service, reparation och underhåll av fordon hos kund i Tuve, Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med underhåll, felsökning och reparation av fordon i fabrikens verkstad. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att fabrikens fordon ska fungera som planerat. Planerad service genomförs månadsvis för att minska risken för oplanerade driftstopp och vid akuta ärenden hanterar du felsökning och reparation av fordon ute i fabrik. Du arbetar självständigt med maskinens alla delar och vid mer avancerade felsökningar används dator som verktyg. Arbetet är variationsrikt och du har många sociala kontaktytor så som kollegor i verkstaden och truckförare. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och stöttning av kollegor på plats.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasialutbildning, gärna inom fordon, maskin och/eller teknik
* Arbetslivserfarenhet av fordonsservice
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift
* Meriterande med eltekniska kunskaper

Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och du förstår vikten av att vara noggrann och ordningsam då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Tuve, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, verkstadstekniker, underhåll, reparation, service, truck, verktyg, reparera, montör, mekaniker, el, verkstad, heltid, Göteborg, Tuve

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare